LIVEBLOG SLOVENIË-SERVIË. De Serviërs komen eindelijk eens opzetten: Vlahovic kopt in de handen van Oblak

In groep C kijken Slovenië en Servië elkaar in de ogen. Na de nederlaag tegen Engeland moét Servië eigenlijk winnen, de Slovenen pakten dan weer al een belangrijk punt tegen Denemarken. Volg de wedstrijd op de voet in onderstaande liveblog! Voorlopig staat het nog 0-0. 

Meer krantenkoppen in België

Extreem zeldzame walvis aangespoeld op strand in Nieuw-Zeeland

Op een strand in Nieuw-Zeeland is een exemplaar van een van de meest zeldzame en minst bekende walvissoorten aangespoeld. Het karkas van het vijf meter lange dier werd op 4 juli ontdekt in de buurt van Dunedin op het Zuidereiland. Het gaat waarschijnlijk om een mannelijke spadetandspitssnuitdolfijn, meldt de plaatselijke natuurbeschermingsdienst DOC. Tot nu toe is er slechts een handvol

Lees meer »

Amerikaanse Boeing-medewerkers dreigen met staking

Medewerkers van de Amerikaanse vliegtuigfabrikant Boeing in Seattle dreigen met een staking als de onderhandelingen over de volgende collectieve arbeidsovereenkomst mislukken. Dat heeft de grootste vakbond, IAM-District 751, woensdag (lokale tijd) bekendgemaakt.

Lees meer »

EXCLUSIEF. Vijf jaar na ‘De Val’, Wout van Aert over zijn grootste litteken: “Daardoor prestaties kunnen leveren die anders niet waren gelukt”

Vandaag is het exact vijf jaar geleden dat Wout van Aert (29) in Pau verwond werd door een botsing met een nadarhek in de Tour. Een exclusief interview over de levenslange kras op zijn lijf en ziel: “Het litteken op mijn rechterbil is nog steeds 21 centimeter lang, de dokter vond het een oorlogswonde. Noem het gerust een verminking.”

Lees meer »

Zes doden na schietpartij in moskee in Oman: IS eist aanslag op

Terreurbeweging Islamitische Staat heeft de aanslag in de buurt van een moskee in de Omaanse hoofdstad Muscat opgeëist. Dat doen de terroristen in een verklaring die verspreid is door het aan IS gelieerde persbureau Amaq. Doelwit van de drie terroristen was een bijeenkomst van sjiieten, klinkt het. IS beschouwt sjiieten als afvalligen. Bij de aanval kwamen zes mensen om en

Lees meer »

Voorstellingen toneelvereniging Terra Porcorum dit jaar niet in het gemeentehuis van Westrozebeke, maar wel in het Blommenhof

De Westrozebeekse toneelvereniging Terra Porcorum plant haar voorstellingen dit jaar niet in het vroegere Westrozebeekse gemeentehuis. “Door de brandveiligheid mogen er maar maximum 90 stoelen geplaatst worden in de zaal in het vroegere Westrozebeekse gemeentehuis, waar onze voorstellingen normaal plaatsvinden”, weet woordvoerster Ann Verhulst.
The post Voorstellingen toneelvereniging Terra Porcorum dit jaar niet in het gemeentehuis van Westrozebeke, maar

Lees meer »

Politie op zoek naar man die vrouw probeerde te verkrachten in Oostende: “Ze kreeg slagen en werd meegesleurd in slaapkamer”

Op zondag 23 juni tussen 4 en 5 uur ‘s ochtends trachtte een onbekende man een jonge vrouw te verkrachten in Oostende. De politie is nu op zoek naar alle mogelijke info rond deze feiten.
The post Politie op zoek naar man die vrouw probeerde te verkrachten in Oostende: “Ze kreeg slagen en werd meegesleurd in slaapkamer” appeared first

Lees meer »