LIVEBLOG EK 2024. Nú al meer goals van buiten de zestien dan op WK 2022 – Servië dreigt zich terug te trekken uit het toernooi

Het EK voetbal is in volle gang. De UEFA heeft voor een eerste keer boetes uitgedeeld. Servië en Albanië werden gesanctioneerd voor onder andere provocerende boodschappen en het afsteken van vuurwerk. Volg ál het nieuws rond het Europees Kampioenschap in de liveblog hieronder. 

Meer krantenkoppen in België

Thibaud Nuyttens is terug na gezondheidsperikelen

Thibaud Nuyttens bouwt terug op na een periode van gedwongen rust deze winter. Na een bizarre val in koers moest hij verschillende onderzoeken ondergaan om de oorzaak te achterhalen, echter zonder uitsluitsel. Ondertussen is hij wel weer aan het koersen, voornamelijk bij de LWU, en hij hoopt snel terug de oude te zijn.
The post Thibaud Nuyttens is terug

Lees meer »

Karel Standaert (37) organiseert mee Campo Solar: “Festivals zorgen voor gemeenschapsvorming”

“Festivals verbinden, ze zorgen voor gemeenschapsvorming”, zegt Bruggeling Karel Standaert. Voor Brugge Plus zette hij in juni Feest in ‘t Park mee op touw. Op 2, 3 en 4 augustus wacht een nieuwe uitdaging. Hij is een van de zes organisatoren van Campo Solar in Damme.
The post Karel Standaert (37) organiseert mee Campo Solar: “Festivals zorgen voor gemeenschapsvorming”

Lees meer »

Andrew Tate en broer aangeklaagd voor grootschalige belastingontduiking in Verenigd Koninkrijk

De Britse controversiële influencer Andrew Tate en zijn broer Tristan worden beschuldigd van grootschalige belastingsontduiking in het Verenigd Koninkrijk. Ze zouden jarenlang samen met een derde persoon belastingen hebben ontdoken op een bedrag van 25 miljoen euro, gekregen als inkomsten uit hun internetactiviteiten. De Britse politie heeft een civiele procedure tegen de 3 aangespannen.

Lees meer »

? “Deze Vingegaard kan Pogacar doen wankelen”

Waren we getuige van een omslagpunt in de verhoudingen van deze Tour? “Vingegaard dichtte wel heel erg snel dat gat van 35 seconden op Pogacar”, stelde Michel Wuyts vast. Evenepoel kon dan weer uitstekend de schade beperken in de elfde etappe en Wout van Aert likt zijn wonden na een schuiver. “Het zal weer wat tijd vragen, maar ik kan

Lees meer »