LIVEBLOG DENEMARKEN-ENGELAND. Foden op de paal! Engelsen gaan op zoek naar de voorsprong

In een gezapige eerste helft konden de Engelsen via Kane op voorsprong komen, maar dankzij een prachtig afstandsschot van Hjulmand kwamen de Denen langszij. Tonen de troepen van Southgate straks wél waarom ze tot de favorieten behoren? Volg de tweede helft op de voet in onderstaande liveblog. 

Meer krantenkoppen in België

Sekswerkers toestaan in de gevangenis? Commissie van toezicht in Nijvel legt opvallend vraagstuk op tafel: “Seksuele relaties zijn een primair recht”

Moeten gedetineerden zonder vaste partner ook de mogelijkheid krijgen om seksuele relaties te hebben? Dat vraagstuk werpt de commissie van toezicht op de gevangenis van Nijvel op. In ‘Sudinfo en ‘La Capitale’ betreurt ze dat alleen gedetineerden met een vaste relatie toegang krijgen tot een bezoek zonder toezicht (BZT) in ‘de liefdeskamer’. “Seksuele relaties zijn een primair recht.”

Lees meer »

Kuurne verwelkomt bijna 500 nieuwe inwoners

De gemeente Kuurne mocht het afgelopen jaar bijna 500 nieuwe inwoners verwelkomen. Zoals elk jaar werden alle nieuwkomers uitgenodigd voor een welkomstbijeenkomst, die dit jaar plaatsvond in de nieuwe gemeenteschool Nest.
The post Kuurne verwelkomt bijna 500 nieuwe inwoners appeared first on KW.be.

Lees meer »

Helft vastgestelde inbreuken op bouwplaatsen gelinkt aan risico op vallen van hoogte

Ongeveer de helft van de inbreuken op bouwplaatsen die tijdens een grootschalige actie van de arbeidsinspectie werden vastgesteld, heeft betrekking op het risico op vallen van hoogte. Dat meldt de federale overheidsdienst Werkgelegenheid, Arbeid en Sociaal Overleg maandag. Vallen van hoogte is de voornaamste oorzaak van de meest ernstige arbeidsongevallen, namelijk dodelijke ongevallen en ongevallen met een blijvend letsel tot

Lees meer »

“Proefaflevering ‘Het eiland’ werd met de grond gelijkgemaakt”: acteur Tom Van Dyck is cultureel erfgoed als Alain Vandam

“We waren een bende speelvogels. Als je die samenzette, onder de anarchistische maar briljante leiding van Jan Eelen, kreeg je blijkbaar toch iets speciaals.” Zo blikt Tom Van Dyck (52) in ‘Primo’ terug op het legendarische programma ‘Het eiland’. De verjaardagsspecial met daarin een reünie van Alain Vandam, Michel Drets en Frankie Loosveld is vanaf donderdag te bekijken op Streamz.

Lees meer »

Oliebergwijk in Deerlijk viert toekomst

De bewoners van de Oliebergwijk in Sint-Lodewijk kregen info over de toekomst van hun buurt. Ontharden en vergroenen zijn daarbij de sleutelwoorden. Zo wordt onder meer de verharde zone op de hoek van de Vredelaan en de Oliebergstraat heringericht.
The post Oliebergwijk in Deerlijk viert toekomst appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Ik voelde me een crimineel”: Oumi, vrouw van Remco Evenepoel, getuigt over angstige momenten die ze beleefde in de Tour

“Als je me niet meer op de koers ziet, dit is waarom.” Oumaima ‘Oumi’ Rayane (24), vrouw van Remco Evenepoel, vertelt op Instagram over de keerzijde van de wielersport als rennersvrouw. Afgelopen weekend moest ze zich na de Tour-ritzege van Evenepoel een weg banen tussen een massa volk, kreeg ze meerdere duwen en moest ze over nadarhekken springen. “Ik werd

Lees meer »