LIVEBLOG DENEMARKEN-ENGELAND (18u). Anderlecht-doelman Schmeichel hint op terugkeer naar Engeland: “Mis het om daar te spelen”

Engeland kan zich na Duitsland als tweede land op het EK plaatsen voor de volgende ronde, maar dan moet het wel winnen van Denemarken. Ook de Denen kunnen op hun beurt een gouden zaak doen in groep C. Volg de wedstrijd op de voet in onderstaande liveblog. 

Meer krantenkoppen in België

“Alle alarmbellen hadden moeten afgaan”: ongeloof bij bondsdokter nadat Vlasov wankelt na lelijke val

De beslissing om Aleksandr Vlasov (28) na een lelijke crash gisteren in de Tour de France meteen de gravelrit te laten hernemen op vijftig kilometer van de finish, stuit op erg veel weerstand. Ook Kris Van der Mieren, de Belgische bondsdokter, begrijpt alles behalve waarom het protocol van de UCI rond een ‘Sports related concussion’ (SRC of sportgerelateerde hersenschudding) niet

Lees meer »

Duitse wegenwacht waarschuwt vakantie­gan­gers voor duizenden files: vertrek niet op deze dag

Duitsland is samen met Frankrijk en Spanje een van de favoriete vakantielanden voor de Vlaming, en bovendien een belangrijk doorrijland op weg naar Oostenrijk, Zwitserland of Italië. Dat zorgt deze zomer voor heel wat verkeersdrukte want op de Duitse Autobahn worden tijdens de zomerweekenden meer dan 43.000 files verwacht. De gouden overlevingstip: vertrek niet op vrijdag. Hoe komt dat? En

Lees meer »

Zomerhit-nominatie en videoclip voor ‘Zomerlicht’ van Garry Hagger, die weldra zijn nieuwe single tot twee keren toe komt zingen in Waregem

Met ‘Zomerlicht’, zijn gloednieuwe zomersingle, is Garry Hagger één van de 20 Zomerhit-finalisten die in augustus hun opwachting maken in het VRT 1-programma. “In meer dan 30 jaar carrière is het de eerste keer dat ik met een liedje genomineerd ben voor die prijs en dat doet ontzettend veel deugd. Sinds de release van ‘Alles Wat Ik Wil’ twee jaar

Lees meer »

Meer dan 100 mensen laten hun spullen gratis schatten in Herkenrode: “Elektrische pen van Thomas Edison ontdekt met een waarde van 15.000 euro”

Meer dan 100 mensen zijn vandaag naar Herkenrode in Hasselt gekomen om hun spullen te laten schatten. Veilinghuis Heritage Auctions Belgium hield er afgelopen namiddag een gratis schatting. Schilderijen, munten, servies, beeldjes en nog heel wat andere voorwerpen werden door de experts naar waarde geschat. De ontdekking van de dag is een elektrische pen van de Amerikaanse uitvinder Thomas Edison

Lees meer »

Al voor zijn persconferentie ging het fout: Biden noemt Zelenski “president Poetin” in zijn gezicht

Nog voordat de Amerikaanse president Joe Biden de pers te woord stond tijdens zijn ‘big boy press conference’, liet hij zich betrappen op een pijnlijke verspreking. Op het einde van de NAVO-top in Washington sprak hij de Oekraïense president Volodimir Zelenski plots aan als “president Poetin”. Al snel besefte Biden dat hij de mist inging, waarna hij zijn vergissing rechtzette

Lees meer »

LIVE SPANJE-FRANKRIJK. Frans bondscoach Deschamps legt de druk bij Spanje: “Zij zitten het best in het toernooi”

La Roja versus Les Bleus. In München strijden Spanje en Frankrijk dinsdagavond om het eerste finaleticket op het EK voetbal. De Spanjaarden verschijnen wel gehavend aan de start: ze missen Pedri met een knieblessure en verdedigers Carvajal en Le Normand zijn geschorst. Frankrijk treedt wel op volle sterkte aan. Wie plaatst zich voor de eindstrijd in Berlijn?

Lees meer »