Kepler zet rem op UCB-rally

10:38 De Europese beurzen veren op. UCB lijdt onder de schrapping van een koopadvies terwijl Umicore opveert door een tweede positieve lezing van een beurshuis. 

Meer krantenkoppen in België

Stakende dansers, te sterke Seine en een mogelijk sterrenduet: dit moet u weten voor de Olympische Spelen straks van start gaan

Vandaag al zijn de Olympische Spelen van start gegaan, met onder meer een rugbymatch tussen gastland Frankrijk en de VS. De openingsceremonie is echter pas voor… vrijdag. Hoe kan dat? En dat is niet de enige vraag die we ons stellen, twee dagen voor de officiële start. Hoe zit het ondertussen met de Seine? Zullen de toeschouwers wel iets kunnen

Lees meer »

Bar Julien en Bar Giraf verkozen tot gezelligste zomerterrassen in Roeselare

Om de horeca extra in de kijker te zetten, lanceerde Roeselare voor de eerste keer de wedstrijd ‘het gezelligste zomerterras’. Zowel zomerterrassen op het openbaar domein als op privaat domein mochten genomineerd worden door zowel terrasgenieters als de horeca zelf.
The post Bar Julien en Bar Giraf verkozen tot gezelligste zomerterrassen in Roeselare appeared first on KW.be.

Lees meer »

België heeft de vijfde hoogste overheidsschuld in Europa

België was met een overheidsschuld van 108,2 procent van het bruto binnenlands product (bbp) in het eerste kwartaal van dit jaar de op vier na slechtste leerling in de Europese klas. Dat blijkt uit voorlopige cijfers van het Europese statistiekbureau Eurostat. Alleen Griekenland (159,8 procent), Italië (137,7 procent), Frankrijk (110,8 procent) en Spanje (108,9 procent) hadden een slechtere schuldpositie.

Lees meer »

Net op de 100ste verjaardag van actrice Alice Toen: allerlaatste seizoen van ‘De Kotmadam’ vanaf 25 juli op Streamz

Na 25 seizoenen sluit ‘De Kotmadam’ definitief de deuren van haar studentenhuis in Leuven. De nieuwe afleveringen vormen één doorlopend verhaal en zijn vanaf 25 juli te zien op Streamz. De eerste aflevering kwam op televisie op 30 december 1991. Met 352 afleveringen is ‘De Kotmadam’ de langst lopende reeks ooit in Vlaanderen. In totaal verwelkomde het studentenkot 29 verschillende

Lees meer »

KSA Bikschote organiseert God Zij Drank Summer Edition

Al vele jaren zet KSA Bikschote de bloemetjes buiten tijdens de jaarlijkse fuif ‘God Zij Drank’, maar sinds vorig jaar organiseert de jeugdbeweging ook een zomerse versie: God Zij Drank Summer Edition. Dat bleek zodanig aan te slaan dat er dit jaar op vrijdag 26 en zaterdag 27 juli weer een zomerbar ingericht wordt.
The post KSA Bikschote organiseert

Lees meer »

Café De Transvaal als eerbetoon omgedoopt tot ‘Bie Mariette’: “We zullen hier op de ‘buzzestove’ pannenkoeken bakken”

Langs de Lichterveldestraat in Koolskamp is café De Transvaal opnieuw geopend. Het interieur is helemaal veranderd en ademt de sfeer van een bruine kroeg uit. Buiten is men nog druk in de weer om de omgeving af te werken. “En straks komt hier een ‘buzzestove’ waarop we pannenkoeken kunnen bakken”, zegt eigenaar Chris Vandevyvere. En ondertussen vindt het volk opnieuw

Lees meer »

Woonzorgcentrum in Willebroek organiseert demonstraties en verkoop van seksspeeltjes: “Mocht ik jonger zijn, zou ik er wel iets uithalen”

Geen bingo of optreden van een artiest in het woonzorgcentrum Ten Weldenbrouc in Willebroek gisterenavond. Wel een Upperdare georganiseerd door Ladies Night. Op zo’n evenement worden seksspeeltjes en andere hulpmiddelen voor bij een vrijpartij gedemonstreerd en verkocht. "De reacties van de bewoners waren hilarisch, ze hebben goed gelachen."

Lees meer »