Karen Damen gaat touren met haar onewomanshow: “Of de zalen vollopen zullen we wel zien, hé”

Karen Damen (49) gaat met haar onewomanshow op tournee. Nadat ze in het voorjaar met drie grote shows debuteerde als comédienne, heeft ze de smaakt dus duidelijk te pakken. Vanaf september staan er 18 shows op de planning doorheen heel Vlaanderen. “De show zal gelijken op de eerste, maar we zijn er nog hard aan aan het werken. Als het toen 75% was, wil ik er nu 110% van maken”, vertelt ze trots. Deze keer kiest Damen wel voor kleinere zalen: “We zullen zien of de mensen gaan komen.” Meer ontdek je in deze nieuwe Showbits. 

Meer krantenkoppen in België

Hoogste aantal winkeldiefstallen in 10 jaar: “Dief die werd meegenomen door politie stond 2 uur later wéér in de winkel”

Het aantal winkeldiefstallen in ons land piekt. Dat blijkt uit cijfers van de federale politie. Vorig jaar werden zo’n 66 winkeldiefstallen per dag aangegeven, het hoogste aantal in tien jaar. En opvallend: steeds meer winkeliers leggen een betrapte dief zelf een schadevergoeding op, zonder dat de politie tussenbeide komt. Hoe gaat dat in z’n werk? Is dat wel wettelijk? En

Lees meer »

Zestigtal geïnteresseerden bij adoptiedag in SOS Reptiel: “Ik bouwde zelf terrarium voor deze python”

De adoptiedag bij SOS Reptiel in Ichtegem kon zaterdag op heel wat belangstelling rekenen. Een zestigtal geïnteresseerden kwamen langs en verschillende mensen adopteerden effectief een dier. Daarnaast tekenden nog eens twintig bezoekers present voor een rondleiding. Bezieler Mario Goes kwam samen met zijn vrijwilligers handen tekort om iedereen te woord te staan, maar dat deden ze met veel plezier. De

Lees meer »

Noodweer eist al minstens 20 doden in China

In China zijn als gevolg van hevige stortregens minstens twintig mensen omgekomen. Tientallen anderen worden nog vermist. Grote delen van het noorden en het centrale deel van het land worden sinds dinsdag geteisterd door hevige regen en overstromingen, die voor heel wat schade en slachtoffers zorgen.

Lees meer »

Turkse uitbater Wielingenbar op Lijst Burgemeester in De Haan: “Ayhan staat voor iedereen klaar”

Burgemeester Wilfried Vandaele gaf vooralsnog geen namen prijs van de lijst waarmee hij in oktober naar de gemeenteraadsverkiezingen trekt. Wel geeft hij mee dat een tiental van de kandidaten uit Wenduine en Harendijke afkomstig zijn, en noemt als voorbeeld de 48-jarige uitbater van de Wielingenbar Ayhan Yeter.
The post Turkse uitbater Wielingenbar op Lijst Burgemeester in De Haan: “Ayhan

Lees meer »

Onze man in de VS ziet hoe Donald Trump voor een zachter imago kiest: “Sprekers leken eropuit om Trump menselijker te laten overkomen”

Op de Republikeinse Conventie zagen we een verrassend nieuwe versie van Donald Trump. Rustiger, minder cassant en aanvallend qua toon – al blijft de inhoud van zijn retoriek ongewijzigd. Dat was niet toevallig; na de recente moordpoging leek Trump bewust te kiezen voor een zachter imago. Trump’s allergrootste talent is echter het bespelen van de media – dus is het

Lees meer »

Internationaal schaaktornooi Brugse Meesters pakt uit met Herr Seele

In Brugge heeft van zaterdag 10 tot en met vrijdag 16 augustus opnieuw het internationaal schaaktornooi Brugse Meesters plaats. Met het Sint-Lodewijkscollege in Sint-Andries als nieuwe locatie. Het gaat om de tiende editie en kunstenaar Herr Seele zet dit jubileum luister bij.
The post Internationaal schaaktornooi Brugse Meesters pakt uit met Herr Seele appeared first on KW.be.

Lees meer »