Jay Slater (19) na weekend feesten verdwenen op Tenerife: “Hij belde nog dat hij water nodig had en zijn been gesneden had”

Met man en macht wordt op Tenerife gezocht naar de 19-jarige Brit Jay Slater. De tiener was met twee vrienden naar het Canarische eiland gevlogen om een weekend lang te feesten, maar sinds maandagochtend werd niets meer van hem vernomen.

 

Meer krantenkoppen in België

Ondanks dreiging voor luchtaanvallen gaat grootste Oekraïense muziekfestival door

Hoewel Oekraïense steden nog wekelijks worden bestookt met Russische drones en raketten, gaat dit weekend in de hoofdstad Kiev ‘Atlas United’ van start. Het festival, dat een capaciteit heeft van 25.000 bezoekers, wordt verplaatst naar de parking van een shoppingcentrum in Kiev, en kan zelfs binnen doorgaan als er gevreesd wordt voor een luchtaanval. Door de oorlog bestaat de volledige

Lees meer »

Wisselvallige maar vrij warme nationale feestdag

Het is zondag wisselvallig met afwisselend opklaringen en vaak veel wolkenvelden, soms vergezeld van plaatselijke buien. In het oosten van het land kan daar ook onweer bijzitten. Aan zee is de kans op regen kleiner. De maxima schommelen tussen 21 en 26 graden.

Lees meer »

België-Israël vindt plaats in het Hongaarse Debrecen

De voetbalinterland tussen België en Israël op 6 september zal in Hongarije gespeeld worden, en meer bepaald in het Nagyerdei stadion in Debrecen, achter gesloten deuren. Die verplaatsing naar Hongarije vernam onze redactie eerder en wordt nu ook bevestigd door de Belgische voetbalbond. Geen enkele Belgische stad wil de wedstrijd organiseren wegens politiek gevoelig en nood aan (te) veel veiligheidsmaatregelen.

Lees meer »

LIVE GENTSE FEESTEN. De KetnetBand brengt covers op Korenmarkt en 18-koppige band Free The Folk! maakt indruk op Luisterplein

Het is weeral dag drie van de Gentse Feesten! De KetnetBand brengt covers van populaire kinderartiesten op de Korenmarkt en Free The Folk! staat met 18 muzikanten op een podium en doet dat prima. Straks staat er onder meer een misviering in het Gents in de Sint-Jacobskerk op het programma en om 23 uur treedt Urbanus op op het Sint-Baafsplein.

Lees meer »

Vrije radio Jess FM rouwt om verlies van Dirk Desmet (55): woensdagavond eerbetoon

In het Onze-Lieve-Vrouwziekenhuis in Aalst is Dirk Desmet uit Wevelgem overleden. Hij was een radiopresentator in hart en nieren en zo’n tien jaar een trouwe medewerker van vrije radio Jess FM die uitzendt vanuit de studio in Menen. Op woensdagavond had Dirk zijn vast programma. Halfweg juni vorig jaar overleed zijn oudere broer Nick, ook door een hartfalen. Als eerbetoon

Lees meer »

“Het is niet meer dan normaal dat Nicola wat jaloers is”: Glen Cuyle (21) mag naar de Spelen… ten koste van broer Nicola

Tweelingbroers Glen en Nicola Cuyle (21) zijn onafscheidelijk. De twee gymnasten uit Ingelmunster trainen wekelijks zo’n dertig uur samen, studeren samen en zijn ook daarbuiten zowat altijd samen. Nu mag de ene zich opmaken voor de Olympische Spelen, terwijl de andere net naast een ticketje voor Parijs greep. Een gesprek met de broers.
The post “Het is niet meer

Lees meer »