“‘It’s Never Coming Home’ en ‘schandelijk’”: Engelse pers lacht met ‘ordinaire en onhandige’ nationale elf

Hoezo, Engeland een favoriet op winst op het EK voetbal? Tegen Servië werd er nog gewonnen na een alles behalve overtuigende prestatie, tegen Denemarken ging het niveau nog naar beneden en mocht ‘Albion’ blij zijn met een puntje. In de Engelse pers worden de verwachtingen al getemperd en wordt er graag gesneerd richting Southgates ‘Three Lions’, die vergeleken worden met getemde leeuwen die nooit brulden. 

Meer krantenkoppen in België

Frédéric De Gucht (43), zoon van, geeft zichzelf 666 dagen als Open Vld-voorzitter: “Ik ben geen kopie van mijn vader”

“Zeg maar Frédéric, niet meneer De Gucht.” Vader Karel heeft hem afgeraden om in zijn voetsporen te treden, maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan: Frédéric De Gucht (43) heeft zich kandidaat gesteld om als crisismanager – 666 duivelse dagen lang – orde op zaken te stellen bij Open Vld. “Ik doe dit om ervoor te zorgen dat

Lees meer »

Nu kleinzonen van Jean-Marie Pfaff hun debuut op de catwalk maakten: ook deze BV-zonen scoren als model

Kleine jongens worden groot. Dat bewijzen Liam (18) en Keano (19), de kleinzonen van Jean-Marie (70) en Carmen Pfaff (68). Zij maakten onlangs hun debuut op de catwalk. Liam en Keano volgen zo in de voetsporen van andere BV-kinderen die scoren in de modellenwereld. ‘TV Familie’ maakte een overzicht. “Connecties helpen, maar als je niet goed bent, krijg je de

Lees meer »

Man op grijze scooter berooft stelselmatig automaten; getuigen gezocht om deze plaag te stoppen: “Hij heeft drie koevoeten bij zich!”

Karen Delbaere uit Aarsele slaakt een noodkreet. In acht dagen tijd werden haar automatenshop De Proeverij twee keer geviseerd door een man op een grijze scooter. De man probeert de automaten open te wrikken met een koevoet en waar het lukt gaat hij met de inhoud aan de haal. Voor Karen Delbaere gaat ondertussen al om meerdere honderden euro en

Lees meer »

Capiot geeft in tranen op daags na valpartij die voor commotie blijft zorgen: “Ik wou het bijleggen, maar hij heeft dat afgewezen”

Amaury Capiot kwam gisteren, na een aanraking met Maxim Van Gils, zwaar ten val in de Tour. De renner van Arkéa-B&B Hotels verwachtte excuses van zijn landgenoot, maar volgens hem kwamen die er niet. Van Gils beweert daarentegen dat hij wel heeft geprobeerd om een gesprek te starten. “Ik wilde het bijleggen, maar dat heeft hij afgewezen.” Capiot moest niet

Lees meer »

LIVE OLYMPISCHE SPELEN. Minister van Sport maakt duik in de Seine om aan te tonen dat waterkwaliteit oké is, ook burgemeester van Parijs is dat van plan

Parijs maakt zich op voor de dertigste editie van de Olympische Spelen, die plaatsvinden van vrijdag 26 juli tot zondag 11 augustus. In het Belgische kamp heerst de medaillekoorts en ook internationaal staan alle neuzen richting Franse hoofdstad. Volg al het nieuws in aanloop naar de olympiade in onze liveblog hieronder.

Lees meer »