Italiaanse politie vat ‘Point break’-bende met plannen voor “miljoenenroof” op Belgische bank

De Italiaanse politie heeft zeven verdachten gearresteerd die deel zouden uitmaken van een bende bankovervallers wier werkwijze vergeleken wordt met die in de films ‘Ocean’s eleven’ en ‘Point break’. De bende zou onder meer een “miljoenenroof” op een Belgische bank hebben gepland.

 

Meer krantenkoppen in België

Scouts Groeninge uit Kortrijk bestolen tijdens buitenlands kamp: “Inzamelactie gestart om leden hun nodige gerief terug te bezorgen”

Het buitenlandse kamp van de scoutsgroep Groeninge uit Kortrijk begint met een domper. Richting de bestemming Bosnië en Herzegovina werd er ingebroken in hun camionette, waarin de rugzakken, kookgerief en tenten lagen. Heel wat van het duurdere materiaal werd bestolen. Daarom zet de groep nu een crowdfunding op poten. “Zo hopen we dat we het nodige gerief terug kunnen bezorgen

Lees meer »

Hugo Siquet maakt gevoelige overstap van Cercle naar Club Brugge

Club Brugge heeft dinsdag zijn zesde zomertransfer aangekondigd. Blauw-zwart versterkte zich met rechtsachter Hugo Siquet. Die kwam het voorbije anderhalf seizoen, op huurbasis van Freiburg, uit voor stadsrivaal Cercle Brugge. Nu volgt een definitieve overstap naar Club Brugge.
The post Hugo Siquet maakt gevoelige overstap van Cercle naar Club Brugge appeared first on KW.be.

Lees meer »

Prostitutiehuis in Lanaken moet opnieuw 6 weken sluiten: “Hier aan prostitutie doen, is vragen om problemen”

Het gemeentebestuur van Lanaken heeft beslist om een prostitutiehuis in de Bessemerstraat vanaf vandaag opnieuw 6 weken lang te sluiten. Het nam die maatregel al eens in maart. De reden is de aanhoudende overlast die met de prostitutie gepaard gaat. Een auto en verschillende vuilnisbakken gingen al in vlammen op. Op straat is veel lawaai door draaiende motoren en luide

Lees meer »