Israëlische legertop keert zich tegen Netanyahu: ‘Dit is een opstand tegen alles wat gaande is’

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

Code geel voor onweer: “Mogelijk wordt nog opgeschaald naar code oranje”

Dinsdagavond trekt een actieve onweerszone van west naar oost over ons land. Dit kan gepaard gaan met veel neerslag op korte tijd, hagel en sterke windstoten. Het KMI heeft code geel afgekondigd vanaf 18 uur. De waarschuwing geldt voor het hele land, uitgezonderd de provincies West-Vlaanderen en Luxemburg. “Volgens de laatste weerkaarten moeten we écht gaan opletten”, waarschuwt HBVL-weerman Ruben

Lees meer »

Hoe ‘Het eiland’ bijna in de prullenbak van bezieler Jan Eelen belandde: “De bazen waren razend”

Een moppenboek, slapeloze nachten, sloffen sigaretten en liters Red Bull. ‘Het eiland’ mag twintig jaar na de eerste aflevering dan springlevend zijn, het was een anarchistische uitputtingsslag om er te geraken. Op welk moment zag regisseur Jan Eelen het licht? Welke rol speelde zijn papa? En Geert Hoste? En waarin schuilt het succes? “Ik verwachtte dat de bazen blij zouden

Lees meer »

Annick begroet je op hoevepicknick bij Ingelzwam in Ingelmunster: “We zijn uniek in de regio”

Nog tot en met 30 september kan je terecht voor een hoevepicknick bij Ingelzwam bij Johan en Annick Tack-Vandecasteele in de Dossestraat 8. Je kan er genieten van heerlijke West-Vlaamse specialiteiten in de tuin of een overdekte ruimte.
The post Annick begroet je op hoevepicknick bij Ingelzwam in Ingelmunster: “We zijn uniek in de regio” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Zes gewonden bij stierenrennen in Pamplona

Bij de stierenrennen tijdens de San Fermin-feesten in de Noord-Spaanse stad Pamplona zijn zondag zes gewonden gevallen. Diverse gewonden werden naar het ziekenhuis gebracht. Dat melden de lokale medische diensten zondag aan Spaanse media.

Lees meer »