Inspiratieloos Engeland geraakt niet voorbij Denemarken, slotspeeldag allesbepalend in groep C

Met vier op zes is toernooifavoriet Engeland op weg naar de volgende ronde. Maar na het gelijke spel tegen Denemarken bleef de neutrale voetbalfan toch vooral op z’n honger zitten. Bellingham, Foden, Saka, al dat talent stelde zwaar teleur. Harry Kane scoorde, Hjulmand redde een verdiend punt voor de Denen. 

Meer krantenkoppen in België

Luk Wyns is niet van plan om het rustiger aan te gaan doen: “Door het succes van ‘Knokke Off’ heb ik de opdrachten voor het uitkiezen”

“Mijn leven ziet er anders uit dan dat van de gemiddelde 65-plusser”, geeft acteur/scenarist Luk Wyns (65) toe in Story. Niet alleen omdat hij vader is van twee tieners en een dertiger, maar ook omdat hij nog lang niet aan stoppen denkt. Het succes van ‘Knokke Off’ zette hem na een lange pauze weer helemaal op de kaart.

Lees meer »

Eendracht Aalst wil matchen in Heusden-Zolder spelen, maar dat mag niet: “Club moet maximaal 30 kilometer van Aalst blijven”

Eendracht Aalst wil komend seizoen in het stadion van Heusden-Zolder spelen, omdat de club van de stad niet meer in het Pierre Cornelisstadion mag spelen. Maar volgens de regels van Voetbal Vlaanderen moet een club binnen een straal van 30 kilometer blijven. De spelers en fans moeten dus geen 110 kilometer rijden om hun matchen te spelen. Eendracht Aalst moet

Lees meer »

Jan Jambon (N-VA) pleit voor confederale omslag in 11 julitoespraak: “Zelfbestuur is de beste kuur”

"Een confederale omslag waarbij zoveel mogelijk bevoegdheden naar de deelstaten komen." Daar hamert ontslagnemend Vlaams minister-president Jan Jambon (N-VA) op in zijn speech aan de vooravond van de Feestdag van de Vlaamse Gemeenschap. Volgens hem kan de volgende federale regering daarbij mogelijkheden bieden, al vermoedt hij ook dat we nu "stevige dagen en weken met forse tegenwind" ingaan.

Lees meer »

Eddy Snelders, vervolgd voor voyeurisme, dient een klacht in wegens schending van zijn privacy

Voormalig voetballer en voetbalcommentator Eddy Snelders (65) eist een schadevergoeding van 35.000 euro van DPG Media, dat schrijft ‘Dag Allemaal’. Enkele mediatitels van DPG, waaronder het weekblad, publiceerden beelden van z’n chalet in de Ardennen. Een schending van zijn privacy, vindt Snelders. Snelders zelf wordt momenteel vervolgd voor voyeurisme en exhibitionisme.

Lees meer »

Boezemvriendin reageert nadat Ellen (23) samen met A.S. (29) omkomt in tragisch ongeval na Gents zomerfeestje: “Meteen naar gevoel”

Het leek het begin van een perfecte zomeravond, toen Ellen D.W. (23) met haar vrienden afsprak in een Gentse zomerbar. Cocktails, lekker eten en gezelligheid troef. Ze ontmoette zelfs een charmante man, A.S. (29), en de twee besloten iets na middernacht samen naar huis te gaan. Nog geen kilometer verder kwam alles tot een tragisch einde in de Schelde. “Ik

Lees meer »