Groot drugslabo ontdekt in mergelgroeve zeven meter onder huis, parket deelt beelden van spectaculaire vondst

In een huis aan de Visésteenweg in Riemst is een omvangrijk drugslab aangetroffen. Bijzonder en uniek is toch wel dat het lab in een ondergrondse mergelgroeve werd verstopt. Via een schacht van zeven meter lang kon het labo vanuit het huis worden bereikt. Vermoedelijk werd drugsafval in de groeves geloosd.

 

Meer krantenkoppen in België

Explosief in auto gegooid in Antwerpen

Onbekenden hebben maandag op het Kiel een explosief tot ontploffing gebracht in een geparkeerde wagen. De wagen brandde deels uit. Door de impact van de knal sneuvelden ook verschillende ramen van woningen in de straat.

Lees meer »

Volksgezondheid waarschuwt na recordaantal ongevallen met zwembadproducten: “Symptomen soms zo ernstig dat ziekenhuisopname nodig is”

Nooit eerder kreeg het Antigifcentrum zoveel oproepen voor ongevallen met zwembadproducten zoals chloor als vorig jaar. Een op de drie slachtoffers waren kinderen. Dat blijkt uit cijfers die HLN-consumentenexperte Safia Yachou in handen kreeg. Met het warme weer waarschuwt de overheidsdienst Volksgezondheid om extra voorzichtig te zijn: dit kan je doen om accidenten te voorkomen.

Lees meer »

Dochter van Danny Fabry mengt zich in vete met Danny Junior: “Papa mág niet op bezoek bij hem, dat is de waarheid”

Op z’n 48ste al getroffen door een zware beroerte. Danny Junior, zoon van Danny Fabry (75), gaat door een hel. En op enige steun van zijn beroemde vader moet hij niet rekenen, zo liet de zanger al verstaan. Volgens zijn dochter Lauren (23) zit de zaak echter anders in elkaar. “Papa was gewoon niet welkom”, klinkt het in ‘Dag Allemaal’.

Lees meer »

“Nog een ritzege zou mooi zijn”: Evenepoel zag zichzelf een van beste klimprestaties ooit leveren, maar blijft gefocust

Remco Evenepoel (24) heeft zich op de tweede rustdag van de Tour de France opmerkelijk ontspannen getoond. Na een herstelritje met zijn ploeg nam hij de tijd voor een interview met VTM NIEUWS-journalist Stijn Vlaeminck. De kopman van Soudal Quick-Step, momenteel derde in het algemeen klassement, sprak openhartig over zijn geleverde prestaties en blikte met duidelijk vertrouwen vooruit naar de

Lees meer »

Een duurdere smaak dan ze laat uitschijnen en een Australische ‘liefdesbaby’? Dit wist je nog niet over jarige koningin Camilla

Woensdag viert koningin Camilla haar 77ste verjaardag. Ooit werd ze verguisd door het Britse volk, maar inmiddels heeft ze haar plaats verdiend als de loyale en ondersteunende echtgenote van koning Charles (75). En toch is er nog veel dat we niet over haar weten. Tot nu, want ‘Primo’ lijst tien opmerkelijke onthullingen en uitspraken voor je op. “Ik zal Charles

Lees meer »

KW Zomertip: De favorieten vanDieter Missiaen

Dieter Missiaen woont samen met zijn vrouw, cabaretier Els Degryse, en hun twee kinderen in Assebroek. Samen hebben ze Compagnie Krak opgericht. Hun roots liggen bij het circus en straattheater, maar ze blijven zich verder ontwikkelen en uitdagen. Zoals met de verbindende performance ‘BankContact Invasie’, waarmee ze nu door Europa en zelfs vanaf dit jaar, daarbuiten gevraagd worden. Hier deelt

Lees meer »

Ook Belgische koning ontsnapte ooit aan moordaanslag, dader betaalde hoge prijs voor mislukte eenmanscomplot

In de Verenigde Staten zindert de mislukte moordaanslag op Donald Trump nog na. Maar ook in België deed politiek geweld het land al opschrikken. In 1902 kwam Leopold II in het vizier van een Italiaans anarchist, die in hartje Brussel op klaarlichte dag het vuur opende op de koning der Belgen. Een reconstructie van een waanzinnig eenmanscomplot. De dader betaalde

Lees meer »