“Godzilla had de weide niet beter dooreen kunnen schudden”: het optreden van Babymetal zorgde voor een mindfuck bij onze man

Ik heb er niets van begrepen, maar na een uur wilde ik wél zangeres Suzuka ten huwelijk vragen. Of, hoe het knettergekke Japanse Babymetal het publiek op Graspop tussen twee stokjes nam en verzwolg. Brutaal, maar gracieus.

 

Meer krantenkoppen in België

Franse verkiezingen draaien uit op reeks verrassingen, al kwam 1 voorspelling toch uit: een politieke patstelling dreigt

De verkiezingen in Frankrijk zijn uitgedraaid op een reeks verrassingen: Rassemblement National werd dan toch niet de grootste partij en de partij van Emmanuel Macron hield beter stand dan verwacht. Maar 1 ding is geen verrassing: een politieke patstelling dreigt. En dus "beloven het nog moeilijke weken te worden van onderhandelingen en strategische spelletjes".

Lees meer »

Gewezen milieuraadvoorzitter Louis Roelens overleden

Omringd door de dichtste familie is thuis in Elverdinge Lodewijk ‘Louis’ Roelens (79) overleden. Hij was de gewezen voorzitter van de stedelijke milieuadviesraad Ieper en was tien jaar dijkgraaf Zuidijzerpolder.
The post Gewezen milieuraadvoorzitter Louis Roelens overleden appeared first on KW.be.

Lees meer »

RECONSTRUCTIE. Ook Wallonië kende zijn ‘kruisboogmoord’: hoe een gedumpte twintiger zich wreekte op het hele gezin

Een stikjaloerse afgewezen twintiger die zijn ex-liefje en haar zus en moeder in hun woning om het leven brengt, een kruisboog als mogelijk moordwapen en een vader die als enige overlevende van het gezin achterblijft. Het zijn de hoofdelementen van de wrede moordzaak die Groot-Brittannië momenteel in de ban houdt. Maar in Franstalig België klinkt het allemaal heel bekend in

Lees meer »

Met ‘LICHT’ geven Ingeborg en David Vandyck op 22 december een uniek kerstconcert in Concertgebouw Brugge

Op zondag 22 december 2024 kan je om 18 uur in het Concertgebouw Brugge terecht voor ‘LICHT’, een uniek kerstconcert van Ingeborg en David Vandyck. Op het podium staat een 5-koppige liveband die regelmatig wordt versterkt met het 60-koppige Brugse jeugdkoor ‘Fioretti’. Het inspirerende kerstverhaal wordt afgewisseld met liedjes die ontroeren of aanzetten om mee te zingen. Met ‘LICHT’ willen

Lees meer »

KIJK. Zo verloopt het proces tegen Alec Baldwin: acteur geconfronteerd met beelden van de minuten na fatale schietincident

Voor de rechtbank van Santa Fe in de Amerikaanse staat New Mexico is het proces tegen acteur Alec Baldwin (66) in volle gang. De acteur staat terecht voor onopzettelijke doodslag naar aanleiding van een fataal schietincident op de set van de film ‘Rust’ in 2021, waarbij een cameravrouw tragisch om het leven kwam. Op de eerste dag in de rechtszaal

Lees meer »

Gemeente voorziet zelf geldautomaat: “Machelen verdient dit”

De inwoners van Machelen kunnen opnieuw cash geld afhalen in hun deelgemeente. Het laatste bankkantoor met een geldautomaat verdween een jaar geleden. Getouwtrek met de banksector en hogere overheden leverde niets op dus investeerde de gemeente maar zelf in een automaat. “Al blijven we erbij dat dit eigenlijk geen taak van het gemeentebestuur is”, zegt burgemeester Simon Lagrange.
The

Lees meer »

Feest van 320 miljoen en gastenlijst vol internationale sterren: dit is ‘huwelijk van de eeuw’ tussen Indiase miljardairskinderen

Na vier maanden pre-huwelijk, duurbetaalde optredens van Rihanna en Justin Bieber en een sterrenparade uit Bollywood én Hollywood is het dit weekend in India tijd voor het échte feest. Miljardairskinderen Anant Ambani (29) en Radhika Merchant (29) vieren vanaf vrijdag het einde van wat nu al ‘het huwelijk van de eeuw’ genoemd wordt. Ze tellen er meer dan 300 miljoen

Lees meer »

Uiterst rechtse fractie wordt de derde grootste in Europees Parlement

In het Europees Parlement heeft maandag de stichtende vergadering van Patriots for Europe plaatsgevonden. Met 84 leden uit 12 lidstaten wordt de nieuwe uiterst rechtse fractie met onder meer het Franse Rassemblement National (RN), het Hongaarse Fidesz en Vlaams Belang de derde grootste politieke groep in het halfrond. Jordan Bardella (RN) wordt fractieleider.

Lees meer »

Big Jump in de Schelde in Avelgem voor springlevend water

Zondag 14 juli om klokslag 15 uur nodigen de Avelgemse sportdienst, dienst jeugd en cultuur, Natuurpunt en de vzw GoodPlanet Belgium alle omwonenden uit om in Avelgem te komen springen.
The post Big Jump in de Schelde in Avelgem voor springlevend water appeared first on KW.be.

Lees meer »

Dentergem houdt bedankingsreceptie voor verkiezingsvrijwilligers

De gemeente Dentergem heeft een bedankingsreceptie gehouden voor al degenen die opgeroepen werden bij de voorbije verkiezingen. “Zowel de voorzitters-secretarissen-bijzitters van de stembureaus als van de telbureaus waren hierbij uitgenodigd”, zegt burgemeester Koenraad Degroote. “Velen onder hen toonden hun bereidheid om ook te zetelen bij de gemeenteraadsverkiezingen.” Met een hapje en een drankje werd de
The post Dentergem houdt

Lees meer »