Gemandateerde kan voortaan voor iemand anders belastingaangifte indienen via MyMinfin

Met het nieuwe mandaat ‘Belastingaangifte Burger’ krijgen gemandateerde personen de mogelijkheid om voortaan, onder meer, de belastingaangifte van naasten in te dienen. Dat meldt de FOD Financiën. De overheidsdienst komt daarmee tegemoet “aan de behoefte van familiale bewindvoerders om in naam van een beschermde persoon te kunnen optreden”, klinkt het. 

Meer krantenkoppen in België

Gouden huwelijksgeluk voor Rita en Willy

Op zondag 14 juli vierden Rita Vanhoutte en Willy Talloen hun gouden huwelijksverjaardag. Feestadres was de Zandberghoeve in Oedelem.
The post Gouden huwelijksgeluk voor Rita en Willy appeared first on KW.be.

Lees meer »

Noord-Korea stuurt weer ballonnen met vuilnis naar zuiden

Noord-Korea heeft zondag opnieuw ballonnen met vuilnis naar Zuid-Korea gestuurd. Het regime in Pyongyang deed dat vermoedelijk als reactie op de beslissing van Seoul vrijdag om weer propaganda in het grensgebied uit te zenden, nadat er donderdag ook al vuilnisballonnen uit het noorden de grens over dreven.

Lees meer »

“Stress”, klonk het, maar toen bleek Cato (28) een hersentumor van vijf centimeter te hebben: “Eén iets is heel belangrijk, ik kan nog steeds zwanger worden”

Ze voelde zich weken misselijk en had zware pijnscheuten. “Stress”, klonk het. Maar de Gentse Cato Deschuytter (28) bleek een hersentumor van 5 centimeter te hebben. Kanker was de diagnose en ze had vijftig procent kans om te overleven. “Ik had zoveel plannen en die moesten allemaal de koelkast in.” Een jaar later doet ze haar verhaal.

Lees meer »

Hoe een doodbrave huisvader met dubbelleven uit Schoten moordverdachte werd in parkingmoord na vlaag van zinsverbijstering

“Een totale black-out”, verklaart Tim V. (50) uit Schoten over de moord op Willy Van Tongerloo op de seksparking in Oelegem. Volgens de verdachte werd hij door Van Tongerloo lastiggevallen, terwijl hij seks had met een andere man in de bosjes. In een vlaag van zinsverbijstering bracht hij het slachtoffer om het leven met zeven à negen messteken. De twee

Lees meer »

“Kuisen stopt nooit: als je klaar bent, mag je herbeginnen”: Christa (62) laat na 30 jaar dweil en trekker achter in VBS Spes Nostra

Na 30 jaar VBS Spes Nostra in de schooolstraat Heule proper en net te houden gaat Christa Termote in pensioen. Al ziet de poetsdame de schoolpoort vanuit haar huis toch is het voor Christa een afgesloten tijdperk. “Ik heb er mij altijd gejeund, maar gedaan is gedaan. Het raakt me niet.”
The post “Kuisen stopt nooit: als je klaar

Lees meer »

Briljant voor Eddy en Jeannette

Eddy Verbeiren (geboren in Brugge op 25 oktober 1938) en Jeannette Janssens (geboren in Brugge op 17 december 1939) uit de Vaartstraat in Brugge vierden zondag hun 65ste huwelijksjubileum in Salons Denotter in Zedelgem.
The post Briljant voor Eddy en Jeannette appeared first on KW.be.

Lees meer »

Brugse komplotdenker door politie uit bed gelicht

De politie heeft midden in de nacht een gewapende inval uitgevoerd in bowlingzaal Kings Club in de Slachthuisstraat in Brugge en heeft bewoner Hans Blanckaert vanuit zijn flat boven de horecazaak geboeid weggevoerd. Hij had na een eerder faillissement een beroepsverbod en wordt verdacht van witwassen, verduistering en het bezit van verboden wapens. Na twaalf uren in de politiecel werd

Lees meer »

Auto raakt twee gevels en gedrogeerde bestuurder ramt drie bomen: politie moet tussenbeide komen voor twee ongevallen in Ichtegem

De politie Kouter moest afgelopen weekend driemaal tussenbeide in Ichtegem voor interventies, waarbij het twee keer om een verkeersongeval ging. Bij beide ongevallen was de bestuurder onder invloed van alcohol en/of drugs en werd het rijbewijs voor 15 dagen ingehouden.
The post Auto raakt twee gevels en gedrogeerde bestuurder ramt drie bomen: politie moet tussenbeide komen voor twee ongevallen

Lees meer »

Groep vrijgezellen vandaliseert straat waar ze overnachten: “Ik verwacht dat ze ons vergoeden, of het krijgt een gerechtelijk staartje”

In de Poperingse binnenstad vlogen ’s nachts bloemen en kransen in het rond. Dronken twintigers die op vrijgezellenweekend waren, trokken een spoor van vernieling door de straat waar ze overnachtten. “We hebben deze mensen geconfronteerd met hun daden, maar ze ontkenden enige betrokkenheid”, zegt horecazaakvoerder Kris Pollentier.

Lees meer »