Game Mania krijgt bescherming tegen schuldeisers en zoekt overnemer

Winkelketen Game Mania heeft bescherming tegen schuldeisers gekregen en zoekt een overnemer. Dat zegt het bedrijf in een persbericht. 

Meer krantenkoppen in België

Hoogste aantal winkeldiefstallen in 10 jaar: “Dief die werd meegenomen door politie stond 2 uur later wéér in de winkel”

Het aantal winkeldiefstallen in ons land piekt. Dat blijkt uit cijfers van de federale politie. Vorig jaar werden zo’n 66 winkeldiefstallen per dag aangegeven, het hoogste aantal in tien jaar. En opvallend: steeds meer winkeliers leggen een betrapte dief zelf een schadevergoeding op, zonder dat de politie tussenbeide komt. Hoe gaat dat in z’n werk? Is dat wel wettelijk? En

Lees meer »

Diederik behartigt de belangen van meer dan 700 voetbalclubs vanuit Zwitserland: “Maar ik blijf een Roeselarenaar”

Deze week was Diederik Dewaele heel even terug in zijn geboortestad. Sinds een kleine twintig jaar woont hij immers in Zwitserland, waar hij eerst drie jaar voor de Europese voetbalbond Uefa werkte, om vervolgens aan de slag te gaan bij de ECA. Zij behartigen de belangen van meer dan 700 clubs uit Europa. Supporteren doet hij echter nog altijd voor

Lees meer »

LIVE. Harris wipt over Trump in nieuwe peiling – Biden verschijnt voor het eerst weer in het openbaar (en loopt vlotjes de trap op)

De Amerikaanse president Joe Biden is uit de presidentsrace gestapt. Alles lijkt erop dat vicepresident Kamala Harris de fakkel over zal nemen. Zij heeft intussen voldoende gedelegeerden achter zich om de nominatie van de Democraten veilig te stellen. Het ziet er dus naar uit dat zij het op 5 november zal opnemen tegen Republikeins kandidaat Donald Trump. Volg de aanloop

Lees meer »

KIJK. Nieuwe beelden tonen chaos op dak na aanslag op Trump

Nieuwe vrijgegeven beelden tonen een chaotische nasleep van de aanslag op Trump, terwijl verschillende mensen van de veiligheidsdienst op het dak staan. Naast hen ligt Thomas Crooks, de 20-jarige schutter die werd doodgeschoten door de Secret Service. De veiligheidsdiensten proberen zo snel mogelijk te weten te komen wat er precies is gebeurd, maar het wordt alsmaar duidelijker dat de communicatie

Lees meer »

“We gaan voor het hoogste”: Verschaeren spreekt klare taal nadat Anderlecht scheve situatie omkeert in galamatch tegen Wolfsburg

Een mindere eerste helft en een véél betere tweede. Anderlecht heeft z’n galamatch met 2-1 gewonnen van het Duitse Wolfsburg. De inbreng van het Deense duo Dreyer-Dolberg was nodig. Paars-wit maakt zich wel zorgen om Francis Amuzu, die voor de rust uitviel met een (zware?) blessure. Yari Verschaeren was na de wedstrijd duidelijk over de doelstellingen van Anderlecht komend seizoen.

Lees meer »

Minstens 174 doden en ruim 2.500 arrestaties bij studentenprotesten in Bangladesh

In Bangladesh zijn al minstens 174 mensen omgekomen, onder wie verschillende politiemensen, en ruim 2.500 mensen gearresteerd bij het recente straatprotest, zo berekende het Franse persagentschap AFP. Jongeren komen in het Aziatische land al weken op straat om hun ongenoegen te uiten over de herinvoering van een systeem waarbij overheidsbanen worden gereserveerd voor bepaalde groepen.

Lees meer »

Spanje bereidt zich voor op temperaturen tot mogelijk 44 graden

Spanje beleeft de eerste warme dagen van deze zomer met temperaturen die mogelijk oplopen tot 44 graden. In Zaragoza, in het noordoosten van het land, stijgt het kwik vrijdag naar alle verwachting tot 42 graden en in Andalusië, in het zuiden, zou het nog heter kunnen worden. Ook in de steden Sevilla en Córdoba kan het vrijdag 44 graden worden,

Lees meer »