Envelop met verdacht poeder aangetroffen aan hof van beroep in Antwerpen: civiele bescherming ter plaatse

Op het hof van beroep, aan de Britselei in Antwerpen, is donderdagmorgen een poederbrief aangekomen. De hulpdiensten zijn uit voorzorg ter plaatse, de civiele bescherming zal de inhoud van de brief analyseren.

 

Meer krantenkoppen in België

Oud-Lichterveldenaar Modest Maertens (92) overleden: “We zullen hem echt missen”

Modest Maertens overleed op zaterdag 14 juli in wzc Patershof in Beernem, op 92-jarige leeftijd. Modest woonde al meer dan een halve eeuw in Assebroek, waar hij leraar was, maar hij bleef nauw verbonden aan zijn geboortedorp Lichtervelde, waar hij opgroeide aan de Posterij op de Markt.
The post Oud-Lichterveldenaar Modest Maertens (92) overleden: “We zullen hem echt missen”

Lees meer »

#iedereenwestvlaming

Tadej Pogacar wint na de Giro ook de Tour, met indrukwekkende overmacht. En dus zoekt de Sloveen een nieuwe uitdaging.
The post #iedereenwestvlaming appeared first on KW.be.

Lees meer »

Code geel voor onweer in hele land: vannacht kans op felle regen en wind, in Limburg al 130 oproepen voor schade 

Er trekt een nieuwe regenzone ons land binnen vanuit Frankrijk, waardoor het vannacht nog stevig kan regenen en waaien. Eerder vandaag was in verschillende Limburgse gemeenten al sprake van zware buien en wateroverlast. Brandweerzones Zuid-West en Oost-Limburg ontvingen al meer dan 130 oproepen. Omdat er windstoten tot 90 kilometer per uur kunnen zijn, heeft Brussel de parken en bossen gesloten.

Lees meer »