Deze vrouw staat in Rusland terecht voor landverraad, en dat voor een opvallende reden

In Rusland is het proces gestart tegen een vrouw die beschuldigd wordt van landverraad. De dertiger, die in Los Angeles woont, had immers een donatie gedaan die verboden is. “Ze spreekt zelfs niet over de oorlog.”

 

Meer krantenkoppen in België

Dit wist je nog niet over Mr. Bean, het bekendste alter ego van Rowan Atkinson: “Hij heette bijna Mr. Bloemkool”

“Hij is heel vreemd, extreem egoïstisch en egocentrisch.” Zo beschrijft Rowan Atkinson (69) Mr. Bean, het personage dat hij meer dan dertig jaar geleden creëerde. Toch veroverde deze sociaal onaangepaste, maar hilarische nerd de hele wereld. Reden genoeg voor het weekblad ‘Primo’ om enkele straffe weetjes over Mr. Bean op een rij te zetten. Met in de hoofdrol een gecrashte

Lees meer »

Goedkoper, maar trager: voor het eerst sinds lang rijdt er weer een klassieke trein tussen Brussel en Parijs

Vanmorgen is de eerste Eurocity-trein vanuit Brussel-Zuid vertrokken naar Parijs-Noord. Het gaat om een gewone trein die 2 keer per dag heen en terug over de klassieke spoorlijn rijdt. In eerste instantie rijdt de nieuwe trein tijdens de Olympische Spelen en de Paralympische Spelen in de Franse hoofdstad, maar het is de bedoeling dat de verbinding later dit jaar permanent

Lees meer »

KIJK. “Nog veel werk om die twee aan te vallen”: dappere Evenepoel krijgt lik op stuk van Vingegaard, maar heeft geen spijt

Gespeeld, maar niet gewonnen. Remco Evenepoel koos in de laatste bergetappe van deze Tour vol voor het offensief, maar liep op een counter van Jonas Vingegaard. Geen drama: zonder ongelukken in de slottijdrit eindigt hij morgen als derde in zijn eerste Ronde van Frankrijk. “Ik ben superfier op wat ik al gedaan heb, maar ik zou graag afsluiten met een

Lees meer »