Denemarken wil Lego Deens houden

De Deense regering wil de belastingen en regelgeving voor familiebedrijven verlichten, om bedrijven als Lego in eigen land te houden.

 

Meer krantenkoppen in België

Israël kijkt nerveus naar Kamala Harris

Kamala Harris werd in Israël lange tijd gezien als “veilige kaart” door haar huwelijk met een Joods-Amerikaanse advocaat. Maar doordat ze zich stelliger opstelt over Gaza dan president Biden, wordt Israël zenuwachtig.

Lees meer »

Vernieuwingswerken tribune cultuurhuis De Leest gaan eindfase in

Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan de vernieuwing van de theaterstoelen in het Izegemse cultuurhuis De Leest. “De tribune dateert van 2009 en de theaterstoelen en de vloerbekleding waren aan vernieuwing toe”, zegt schepen van cultuur Kurt Himpe.
The post Vernieuwingswerken tribune cultuurhuis De Leest gaan eindfase in appeared first on KW.be.

Lees meer »

Is Jean-Marie Pfaff binnenkort een miljoentje rijker? Iconisch truitje van Diego Maradona gaat onder de hamer

Bent u een voetbalfanaat die een miljoentje op overschot heeft? Dan is dit ongetwijfeld iets voor u. Jean-Marie Pfaff doet het truitje van Diego Armando Maradona van de hand waarin de Argentijnse superster de Rode Duivels uitschakelde op het WK van ‘86 in Mexico. Onze gewezen nationale doelman wisselde na de wedstrijd van shirtje met Maradona, die het shirt handtekende.

Lees meer »

Eendracht Aalst mag van Voetbal Vlaanderen in Merelbeke spelen, gemeente vraagt juridisch advies

Voetbalclub Eendracht Aalst mag van Voetbal Vlaanderen komend seizoen in Merelbeke spelen. De club uit 1e provinciale zocht een nieuw stadion, omdat het van het stadsbestuur van Aalst niet meer in het Pierre Cornelisstadion mag spelen. Het gemeentebestuur van Merelbeke kan wel nog altijd beslissen dat het terrein om organisatorische of veiligheidsredenen niet geschikt is. De gemeente wint nu juridisch

Lees meer »

Trump speecht voor het eerst sinds moordaanslag: “Ik hoor hier niet te zijn” 

Op de Republikeinse conventie in de Verenigde Staten heeft Donald Trump zijn aanvaardingsspeech gegeven als presidentskandidaat voor de verkiezingen in november. In zijn toespraak heeft Trump uitgebreid teruggeblikt op de mislukte moordaanslag op hem, afgelopen weekend. Het is zijn eerste publieke optreden sinds de aanslag. "De tweedracht en verdeeldheid in onze samenleving moeten worden geheeld."

Lees meer »

LIVESTREAM. Club start verschroeiend tegen Norwich: Vanaken en Nilsson, bij z’n debuut, zorgen voor dubbele voorsprong

Bij HLN kan u als abonnee exclusief alle voorbereidingswedstrijden van Club Brugge live bekijken, met vandaag als afsluiter de oefenwedstrijd tegen het Engelse Norwich City. Blauw-zwart start met de mogelijke basiself voor de Supercup van zaterdag tegen Union. Nieuwkomer Gustaf Nilsson maakt z’n officieuze debuut voor Club. De Zweed heeft nog wat ritme nodig en krijgt de voorkeur op Jutglà.

Lees meer »