De troeven van NAVO-baas Mark Rutte: ervaren, plooibaar en Trump-compatibel

Er zijn weinig toppolitici die geen of nauwelijks vijanden hebben. Mark Rutte is een van hen – hij kan zelfs goed overweg met Trump. Daardoor lijkt hij de perfecte persoon om de NAVO te leiden. Al heeft de Nederlander naast al zijn troeven wel één belangrijke zwakte.

 

Meer krantenkoppen in België

Club overleeft lastige oefenmatch tegen PSV dankzij goal Nielsen en sterke Mignolet – Bekijk hier de doelpunten en de volledige wedstrijd!

Club Brugge ging zaterdagmiddag in overlevingsmodus op de Herdgang, waar de kansenverhouding zwaar overleunde in het voordeel van PSV. Finaal werd het na het debuut van Tzolis en een handvol goeie reddingen van Mignolet alsnog 1-1. Als HLN-abonnee kan je hieronder de doelpunten en de volledige wedstrijd (her)bekijken. Ben je nog geen abonnee? Dan kan je hier ook een abonnement

Lees meer »

Burgemeester van Geel voltrekt metalhuwelijk in aangepaste outfit: “Toch niet direct mijn persoonlijke stijl”

Walter (54) en Anja (52), de uitbaters van het metal- en hardrockcafé Skulls in hartje Geel, zijn dit weekend gehuwd in hun eigen café. Ze hadden burgemeester Vera Celis gevraagd de symbolische plechtigheid in gepaste outfit te leiden in het bijzijn van kinderen, kleinkinderen en vrienden. "Ook als dit een echt huwelijk was, zou ik me zo gekleed hebben, moesten

Lees meer »

Vedastuskaarters vieren hun kampioenen

In OC Rookop in Reningelst hielden de Vedastuskaarters tijdens een gezellig samenzijn hun kampioenenviering. Michiel Verdonck veroverde het voorbije seizoen de titel bij de heren. Bij de dames kroonde Christel Dubois zich tot kampioene.
The post Vedastuskaarters vieren hun kampioenen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Trump trekt plots de kaart van de verzoening. Expert Amerikaanse politiek: “Zijn speechschrijver is bij de pinken”

In het eerste interview na de aanslag zei Donald Trump dat hij de toespraak die hij voor de Conventie in Milwaukee later deze week had weggegooid. Trump wil nu volop de kaart van de “vereniging” trekken. “Zijn marketingteam heeft de aanslag strategisch schitterend aangepakt”, zegt professor Amerikaanse politiek Herman Matthijs (UGent, VUB) aan HLN. Hier legt hij uit hoe zijn

Lees meer »