Daar is het dan! Mbappé verschijnt met fraai Frans getint masker op training, clash met Oranje lijkt haalbaar

Kylian Mbappé (25) is donderdag voor het eerst met z’n beschermend masker op training verschenen. En het moet gezegd, het ziet er fraai uit. De kansen dat Mbappé er morgen bij zal zijn tegen Nederland, lijken zo te stijgen. “We zorgen ervoor dat Mbappé morgen beschikbaar is”, aldus bondscoach Didier Deschamps. 

Meer krantenkoppen in België

KIJK. Evenepoel wil weer meer voorzichtigheid rond Covid: “Dat mondmasker? Dat is omdat jullie er geen dragen”

Remco Evenepoel heeft weer een dag in de Tour zonder kleerscheuren overleefd. De witte trui baande zich met verve een weg door het waaiergevaar richting Pau en begint morgen als tweede aan de Pyreneeën. “Het mag gaan beginnen.” Evenepoel deed ook een oproep tot weer meer ‘Covid-voorzichtigheid’ in de Tour. “Ik denk dat we terug moeten naar toestanden zoals in

Lees meer »

Nu kleinzonen van Jean-Marie Pfaff hun debuut op de catwalk maakten: ook deze BV-zonen scoren als model

Kleine jongens worden groot. Dat bewijzen Liam (18) en Keano (19), de kleinzonen van Jean-Marie (70) en Carmen Pfaff (68). Zij maakten onlangs hun debuut op de catwalk. Liam en Keano volgen zo in de voetsporen van andere BV-kinderen die scoren in de modellenwereld. ‘TV Familie’ maakte een overzicht. “Connecties helpen, maar als je niet goed bent, krijg je de

Lees meer »

New Yorkse draaibrug die vast kwam door hitte terug open

De New Yorkse Third Avenue Bridge, die Manhattan en de Bronx met elkaar verbindt, is maandagnamiddag rond 14.30 uur komen vast te zitten. De draaibrug geraakte niet meer dicht nadat machines oververhit waren. Marine-eenheden kwamen de boel besproeien met water in een poging alles af te koelen. Rond 18.30 uur kon de brug terug weer gebruikt worden door voertuigen in

Lees meer »

In Brussel is de 144e Zuidfoor officieel van start gegaan

Speeches, een circusstoet en de fanfare van de Meyboom: daarmee is in Brussel de Zuidfoor deze zomer alweer officieel ingezet. Nog tot 18 augustus kan je aan de Zuidlaan terecht voor smoutebollen, suikerspinnen en heel wat kermisattracties. Het was kersvers Brussels schepen voor Economische Zaken Benhur Ergen (Défi) die de kermis kwam inhuldigen.

Lees meer »

Pauline Slangen en Gibson Brothers op 44ste Volksfeesten in Kooigem

Op zaterdag 13 juli vindt de 44ste editie van Volksfeesten Kooigem plaats op Kooigemplaats. “Dit belooft een spetterend muzikaal evenement te worden met een schitterende line-up van artiesten uit diverse genres”, zegt voorzitter Jean-Pierre Duprez.
The post Pauline Slangen en Gibson Brothers op 44ste Volksfeesten in Kooigem appeared first on KW.be.

Lees meer »

? “Deze Vingegaard kan Pogacar doen wankelen”

Waren we getuige van een omslagpunt in de verhoudingen van deze Tour? “Vingegaard dichtte wel heel erg snel dat gat van 35 seconden op Pogacar”, stelde Michel Wuyts vast. Evenepoel kon dan weer uitstekend de schade beperken in de elfde etappe en Wout van Aert likt zijn wonden na een schuiver. “Het zal weer wat tijd vragen, maar ik kan

Lees meer »