Beurshuizen zien chipspeler ASMI boomen door AI

18:06 Chipspeler ASMI was de uitblinker op het Damrak na optimistische rapporten van Morgan Stanley en BofA Securities. 

Meer krantenkoppen in België

Annelies Gevaert is sluitstuk van lijst Oostrozebeke.nu, dat als eerste partij haar volledige lijst prijsgeeft

De Oostrozebekenaren hebben straks bij de gemeenteraadsverkiezingen de keuze om te stemmen op kandidaten van drie deelnemende partijen. Alleen pakte nog geen enkele deelnemende partij uit met haar volledige lijst. Oostrozebeke.nu of de lijst van burgemeester Luc Derudder gaf zopas te kennen dat de lijst rond is en dat de laatste kandidaat om de lijst te vervolledigen bekend is. Die

Lees meer »

Het Gemeentelijk Groencomiteit Hooglede mag dit jaar 50 kaarsjes uitblazen

Onlangs werd het bestuur van het Gemeentelijk Groencomiteit ontvangen op het gemeentehuis van Hooglede naar aanleiding van hun 50-jarig bestaan. Ook Tuinhier, geleid door hetzelfde bestuur, bestaat 40 jaar. Op diezelfde dag was er ook een Opentuindag en de inschrijvingen van de bebloemingsactie werden gelanceerd.
The post Het Gemeentelijk Groencomiteit Hooglede mag dit jaar 50 kaarsjes uitblazen appeared first

Lees meer »

Opmerkelijke bijnaam, fan van ‘Bridgerton’ en een Australische ‘liefdesbaby’: dit wist u nog niet over jarige koningin Camilla

Woensdag viert koningin Camilla haar 77ste verjaardag. Ooit werd ze verguisd door het Britse volk, maar inmiddels heeft ze haar plaats verdiend als de loyale en ondersteunende echtgenote van koning Charles (75). En toch is er nog veel dat we niet over haar weten. Tot nu, want ‘Primo’ lijst tien opmerkelijke onthullingen en uitspraken voor je op. “Ik zal Charles

Lees meer »

Brugse komplotdenker door politie uit bed gelicht

De politie heeft midden in de nacht een gewapende inval uitgevoerd in bowlingzaal Kings Club in de Slachthuisstraat in Brugge en heeft bewoner Hans Blanckaert vanuit zijn flat boven de horecazaak geboeid weggevoerd. Hij had na een eerder faillissement een beroepsverbod en wordt verdacht van witwassen, verduistering en het bezit van verboden wapens. Na twaalf uren in de politiecel werd

Lees meer »

TERUGLEZEN GAZA. Nieuwe luchtaanvallen en artilleriegeschut op Gazastrook – Politie zet traangas in bij betoging aan Israëlische ambassade in Ukkel

Het Israëlische leger heeft maandag opnieuw luchtaanvallen en artillerieschoten afgevuurd op de Gazastrook. Dit weekend vielen er nog vijftien doden bij bombardementen op een vluchtelingenkamp en op een school waar burgers onderdak zochten. Het Israëlische leger (IDF) zegt dat het “terroristen” heeft getroffen, maar volgens de civiele beschermingsdienst in het gebied zijn de slachtoffers vooral vrouwen en kinderen. Lees hier

Lees meer »

Vader en oudste zoon (12) sterven bij tragisch ongeval op weg naar vakantie in de Ardennen: “De jongste ontwaakt morgen uit zijn coma. Hij weet nog niet dat zijn papa en broer er niet meer zijn”

Wat een fijne uitstap moest worden, is voor een Antwerps gezin uitgedraaid op een drama. Zaterdag botsten ze in het Waalse Sinsin met de wagen tegen een landbouwvoertuig. Vader en oudste zoon waren op slag dood, de twee andere zoons raakten zwaargewond. “Ze keken ongelooflijk uit naar hun vakantie.”

Lees meer »

Leegloop onder luxebankiers

15:32 Alle spotlights staan gericht op de staatsbonmiljarden die in september vrijkomen, maar in de achtergrond leveren private banken en vermogensbeheerders ook een verbeten strijd om zoveel mogelijk van d…

Lees meer »

Antwerpse 21 juliviering in teken van sport en pluraliteit: “De magie van sport en sportbeleving is voor velen een lichtpunt”

Aan het Stadspark van Antwerpen hebben de stad en provincie Antwerpen hun traditionele 21 juliviering gehouden. Die stond ditmaal in het teken van sport en pluraliteit. Burgemeester Bart De Wever (N-VA) toonde zich vooral dankbaar dat de drukke sportzomer de publieke aandacht wat wegneemt van de federale en Vlaamse regeringsonderhandelingen.

Lees meer »

Prijzen bij West-Vlaamse eersteklassers onder de loep: Een jaar clubliefde kost je minstens 335 euro

Hoe diep moeten voetbalsupporters in de geldbeugel tasten om hun favoriete team ‘volwaardig’ te kunnen aanmoedigen? In de aanloop naar het nieuwe seizoen vergeleken we de prijzen bij de drie West-Vlaamse teams in de Jupiler Pro League.
The post Prijzen bij West-Vlaamse eersteklassers onder de loep: Een jaar clubliefde kost je minstens 335 euro appeared first on KW.be.

Lees meer »

Filip, Boudewijn en het enige staatshoofd dat de Queen ‘Lilibet’ mocht noemen: wat de foto’s in het kantoor van Charles verklappen

Koning Filip (64) en koningin Mathilde (51) waren ongemerkt aanwezig bij de eerste ontmoeting van koning Charles (75) met de nieuwe Britse premier Keir Starmer. In de kamer in Buckingham Palace waar de afspraak plaatsvond, staat prominent een portret van het Belgische vorstenpaar, evenals een intieme foto van koning Boudewijn en koningin Fabiola. Welke royals kregen nog een plekje, en

Lees meer »

Meisjes van K3 veranderen in zeemeerminnen voor nieuwe film

K3 is vanaf december dit jaar te zien in een nieuwe film. Hanne, Marthe en Julia veranderen in zeemeerminnen in ‘K3 en Het Lied van de Zeemeermin’. Bij een nieuwe film hoort ook nieuwe muziek. Vlak voordat de film in de Vlaamse en Nederlandse bioscopen verschijnt, brengen de meisjes het gelijknamige album uit.

Lees meer »

Roel blaast zeven kaarsjes uit met café Sint-Arnoldus

Roel Couckuyt (38) is intussen zeven jaar de uitbater van café Sint-Arnoldus aan Westdorp 2 in Tiegem (Anzegem). Samen met ons blikt hij terug op de voorbije zeven jaar.
The post Roel blaast zeven kaarsjes uit met café Sint-Arnoldus appeared first on KW.be.

Lees meer »