Axa-klanten krijgen geen geld meer binnen op rekening

07:24 De IT-fusie tussen Axa Bank en Crelan leidt tot problemen bij klanten van het vroegere Axa Bank België. Betalingen komen niet terecht op de rekeningen, de helpdesk wordt overspoeld, bericht De Standaa… 

Meer krantenkoppen in België

In een vorig leven was hij kampioen kitesurfen, nu speelt Belg Leander Vyvey mee in ‘Vikings: Valhalla’: “Wat doe ik hier eigenlijk?”

Het nieuwe seizoen van ‘Vikings: Valhalla’, vanaf woensdag te zien op Netflix, kleurt Belgisch. Met dank aan Leander Vyvey (34), een voormalige kampioen kitesurfen, die een rol in het kijkcijfersucces wist te bemachtigen. Hoe is het om op de set van zo’n grote productie te staan? En wat met de obligatoire seks- en gevechtsscènes? “Het zijn fysiek intensieve opnames. Daar

Lees meer »

LIVE OEKRAÏNE. Zelensky tevreden met beloofde extra luchtafweersystemen voor Oekraïne: “Tastbaar resultaat op eerste dag NAVO-top”

De Amerikaanse president Joe Biden heeft Oekraïne bijkomende luchtafweersystemen beloofd. De Verenigde Staten, Duitsland, Nederland, Roemenië en Italië zullen de middelen de komende maanden leveren, zo heeft Biden aangekondigd tijdens een ceremonie om de 75ste verjaardag van de NAVO te vieren. Eerder kondigde NAVO-topman Jens Stoltenberg aan dat het bondgenootschap voor omgerekend nog eens ruim 600 miljoen euro draagbare luchtdoelraketten

Lees meer »

Langdurige stroompanne in uw straat? Dubbel zoveel Vlamingen vragen ‘ongemakkenvergoeding’ aan. Wat is dat, en hoeveel bedraagt die?

Ook al urenlang zonder stroom gezeten? Nu er massaal wordt gegraven voor de aanleg of modernisering van wegen, riolen, of het elektriciteits-, gas- en fibernetwerk, zijn er de klok rond voortdurend een tiental kleine en grotere ongeplande stroomonderbrekingen. Het aantal Vlamingen dat een ‘ongemakkenvergoeding’ vraagt, verdubbelde dan ook. Wanneer kom je in aanmerking voor een compensatie, en hoeveel bedraagt die

Lees meer »

Baby overleden in park in Ukkel – Schade na noodweer is aanzienlijk, bewoonster vernield huis getuigt: “Het was heel angstaanjagend”

De schade is aanzienlijk, nadat een zware regen- en onweerszone gisteren over ons land trok. In Londerzeel werden verschillende huizen vernield, in Kapelle-op-den-Bos moest een jeugdkamp geëvacueerd worden en in Mechelen werd het gemeentelijk rampenplan afgekondigd. In die laatste gemeente werd een deel van een kerktoren weggeblazen en vielen losgeraakte hoogspanningskabels op meerdere huizen. Volg alle updates hieronder in onze

Lees meer »

Janne Deleu met Belgian Young Yellow Tigers U18 naar EK

De Belgian Young Yellow Tigers U18 zijn momenteel in Roemenië voor hun deelname aan het Europees kampioenschap. Janne Deleu (16) uit Oostende maakt voor de tweede keer deel uit van de Belgische groep.
The post Janne Deleu met Belgian Young Yellow Tigers U18 naar EK appeared first on KW.be.

Lees meer »

Supercel trekt binnenkort regio Doornik binnen met zware neerslag, hagel en zware rukwinden – Brusselse Belliardstraat ondergelopen

Een zware regen- en onweerszone trekt momenteel van zuidwest naar noordoost over ons land. Het onweer gaat gepaard met buien, eventueel hagel en mogelijk zeer zware rukwinden die schade kunnen veroorzaken. Het KMI schaalt sommige provincies op naar code oranje, omdat er voldoende kans is dat op meerdere plaatsen de rukwinden meer dan 90 km/u kunnen bereiken. Het noodnummer 1722

Lees meer »

Alfons (90) en Sabine (81) meten schade op nadat landbouwvoertuig tegen hun garage knalt: “Onze auto om boodschappen te doen, zijn we kwijt”

Alfons Van Mulders (90) en Sabine Rapsaert (81) uit het Oost-Vlaamse Moorsel zijn nog steeds onder de indruk nadat er zaterdag een hakselaar in hun garage reed, nadat de machine was losgekomen van een tractor. Wat volgde was een luide klap en heel wat schade. “Ik zat op dat moment net in de veranda en zag alles gebeuren. Ik durf

Lees meer »

Jouw vraag over Brussel: is de Belgische driekleur in Brussel gemaakt?

Tijdens een EK of WK-voetbal of in de aanloop naar de Belgische feestdag wordt hij van zolder gehaald en zien we hem net iets vaker wapperen aan de Brusselse vensterbanken dan anders. De driekleur, le tricolore, de Belgische vlag. Maar wist je dat de allereerste versie daarvan in volle revolutie aan elkaar werd genaaid in Brussel op een boogscheut van

Lees meer »

Uiterst rechtse fractie wordt de derde grootste in Europees Parlement

In het Europees Parlement heeft maandag de stichtende vergadering van Patriots for Europe plaatsgevonden. Met 84 leden uit 12 lidstaten wordt de nieuwe uiterst rechtse fractie met onder meer het Franse Rassemblement National (RN), het Hongaarse Fidesz en Vlaams Belang de derde grootste politieke groep in het halfrond. Jordan Bardella (RN) wordt fractieleider.

Lees meer »