Zilveren bruiloft voor prins Edward en hertogin Sophie: waarom hun huwelijk wel slaagt

25 jaar. Zo lang zijn de Britse prins Edward (60) en hertogin Sophie (59) woensdag getrouwd. In tegenstelling tot z’n twee broers en zus slaagt de prins er dus wél in om een standvastig huwelijk uit te bouwen en een echtscheiding te vermijden. Met dank aan Sophie, die zich opwerkte tot een onmisbaar lid van de Britse koninklijke familie. Al verliep dat niet zonder slag of stoot. “Aan een vermomde tabloidjournalist vertelde ze dat Edward ‘zeker geen homo’ was.” 

Meer krantenkoppen in België

Frans en Christiane 60 jaar samen

Zopas vierden Frans Declercq (83) en Christiane Verwilst (84) hun 60ste huwelijksverjaardag. Frans en Christiane, allebei uit Ruiselede, huwden op 4 juli 1964 en trokken daarop in op de ouderlijke hoeve van Frans in de Pannemeerstraat.
The post Frans en Christiane 60 jaar samen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Vlaams Belang Zedelgem stelt nieuwe gezichten voor tijdens tuinfeest

De kieslijst van Vlaams Belang Zedelgem is bijna volledig, kondigde de partij tijdens haar tuinfeest aan. De 27 vertrouwde en nieuwe kandidaten willen de straat op en luisteren naar wat anders kan. Op 13 oktober verwacht Vlaams Belang een zetelwinst, voor meer inspraak voor de Zedelgemnaar.
The post Vlaams Belang Zedelgem stelt nieuwe gezichten voor tijdens tuinfeest appeared first

Lees meer »

Ruzie over nalatenschap drijft familie Blokker uit elkaar: wie krijgt zeggenschap over fortuin van 1 miljard?

Zijn zakelijk imperium ligt al even in duigen, maar nu wankelt ook de familie van Blokker-oprichter Jaap Blokker. Zijn 77-jarige weduwe daagt de twee zoons voor de rechter. Inzet: de zeggenschap over het fortuin van ruim 1 miljard dat Blokker naliet. Hoe kon een hechte familie na de dood van de pater familias in zo’n bittere ruzie vervallen? “Niemand zit

Lees meer »

Boerderij brandt uit na blikseminslag

Het onweer heeft lelijk huis gehouden in Mechelen en omstreken. Aan de Oppuurseweg in Lippelo (Puurs-Sint-Amands) is een boerderij uitgebrand. De brand is waarschijnlijk ontstaan na een blikseminslag.

Lees meer »

28 jaar geleden startte Greet er met de kleuterklas: GBS Goudenregenstraat zwaait Juffie Greet uit

Gedurende een dag werd GBS Goudenregenstraat in Wevelgem omgedoopt tot ‘GoudenGreetstraat’. Juf Greet verwelkomde er 28 jaar geleden de eerste kleuters en trekt nu de deur van de peuterklas achter zich dicht. Het werd een warm en bij momenten emotioneel afscheid.
The post 28 jaar geleden startte Greet er met de kleuterklas: GBS Goudenregenstraat zwaait Juffie Greet uit appeared

Lees meer »

KIJK. Zo klopte Girmay zowel Philipsen als De Lie, die ingesloten zat, in de spurt: de momenten van rit acht

Nadat de Noor Jonas Abrahamsen maar liefst 168 kilometer in de aanval reed, barstte het geweld rond tien kilometer van de finish in Colombey-les-Deux-Églises los. In het helse strijdgewoel voor de beste posities, kwamen zowel Philipsen als De Lie bijna ten val. Uiteindelijk werd de machtsspurt gelanceerd door Coquard, maar kwamen onze twee landgenoten net te kort om Biniam Girmay

Lees meer »

Zes op tien bedrijven moesten in 2023 langdurig zieke medewerkers re-integreren: “‘Op maat’ is de sleutel”

Zes op de tien bedrijven in België hebben in 2023 te maken gekregen met de re-integratie van langdurig zieke werknemers. In de helft van die bedrijven gingen werknemers progressief in dezelfde functie aan de slag. In één op de vijf gevallen (18 procent) kregen werknemers die na lange tijd terug aan het werk gingen een nieuwe functie. Dat blijkt uit

Lees meer »