Vrouw tegengehouden op luchthaven omdat ze haar hart wil meenemen in handbagage

Een Nieuw-Zeelandse vrouw is door de luchtvaartpolitie tegengehouden nadat die een wel heel erg opmerkelijke vondst deden in haar bagage. Ze had haar eigen hart bij zich.

 

Meer krantenkoppen in België

Amerika-experten over de aanslag op Trump: “Die bebloede Trump: dat wordt hét beeld van de verdere campagne”

De moordpoging op Trump legt de verkiezingscampagne in een nieuwe, andere plooi. Já, Trump zal vooruit schieten in de peilingen. En já, hij zal dit incident uitknijpen tot de laatste druppel. Dat zeggen Amerika-experten David Criekemans en Herman Matthijs. “Trump komt hieruit als een man die in crisis onmiddellijk reageert. Dat zal op de kiezers beslist indruk maken.”

Lees meer »

Guido en Godelieve zijn 60 jaar getrouwd

Guido Depla (85) en Godelieve Ramboer (82) uit de Torhoutstraat in Lichtervelde zijn 60 jaar getrouwd. Ze trouwden op 12 mei 1964.
The post Guido en Godelieve zijn 60 jaar getrouwd appeared first on KW.be.

Lees meer »

Muurschildering en groengevel fleuren Waregemse stationsomgeving op

De nieuwe mural en groengevel aan het Waregemse stationsgebouw werden onlangs officieel ingehuldigd. “Voortaan zullen zowel treinreizigers als passanten het station herkennen als een oase van kleur in plaats van een grijze plek”, klinkt het. Het stadsbestuur investeerde 37.000 euro in de verfraaiing van de stationsomgeving.
The post Muurschildering en groengevel fleuren Waregemse stationsomgeving op appeared first on KW.be.

Lees meer »

Gaston (72) overleefde kanker dankzij immuuntherapie: “Ik had al meer dan 10 jaar dood moeten zijn”

“Doe maar wat je wil. Helpt het mij niet, dan is het misschien goed voor een ander,” zei Gaston Vanlaeren (72) toen hij tien jaar geleden als kankerpatiënt proefkonijn kon zijn voor een revolutionaire kankerbehandeling. Chemo kwam te laat en dokters gaven hem hoogstens nog maar een maand te leven. “Die behandeling is mijn geluk geweest”, getuigt hij nu aan

Lees meer »

Triënnale Brugge ontwikkelt tools voor mensen met een beperking

De Triënnale Brugge zet deze zomer in op de beleving van hedendaagse kunst en architectuur voor mensen met een visuele, auditieve en mobiele beperking. “Daarvoor hebben we een aantal tools ontwikkeld”, zegt Franky Demon, voorzitter van de organiserende vzw Brugge Plus.
The post Triënnale Brugge ontwikkelt tools voor mensen met een beperking appeared first on KW.be.

Lees meer »

KV Kortrijk vindt met 23-jarige Gunnarsson nieuwe doelman in Noorwegen

KV Kortrijk heeft zich versterkt met doelman Patrik Gunnarsson. De 23-jarige IJslander maakt de overstap van de Noorse eersteklasser Viking. Hij ondertekende in het Guldensporenstadion een contract voor vier seizoenen. KVK maakte de transfer dinsdag bekend.
The post KV Kortrijk vindt met 23-jarige Gunnarsson nieuwe doelman in Noorwegen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Burgemeester van Geel voltrekt metalhuwelijk in aangepaste outfit: “Toch niet direct mijn persoonlijke stijl”

Walter (54) en Anja (52), de uitbaters van het metal- en hardrockcafé Skulls in hartje Geel, zijn dit weekend gehuwd in hun eigen café. Ze hadden burgemeester Vera Celis gevraagd de symbolische plechtigheid in gepaste outfit te leiden in het bijzijn van kinderen, kleinkinderen en vrienden. "Ook als dit een echt huwelijk was, zou ik me zo gekleed hebben, moesten

Lees meer »