Vlaamse truckchauffeur Rudi (63) veroordeeld tot twintig jaar cel na mislukte levering van 190 kilo coke

Een Vlaamse truckchauffeur is in Groot-Brittannië veroordeeld tot twintig jaar gevangenisstraf. Rudi Claes (62) vertrok vorig jaar in juni vanuit Steenokkerzeel met ongeveer 190 kilo cocaïne in zijn vrachtwagen, met een straatwaarde van 22 miljoen euro. De politie betrapte hem op heterdaad toen ze hem drugs zagen overladen bij een tankstation. 

Meer krantenkoppen in België

Babydog steelt show op Republikeinse Conventie

“Babydog, Babydog!” schreeuwde het publiek toen de gouverneur van West Virginia, Jim Justice, het podium opkwam zonder zijn hond. En na een korte introductie kreeg het publiek haar zin en kwam zijn geliefde bulldog tevoorschijn. “Babydog heeft een voorspelling voor jullie”, zei Justice. “We zullen massaal voor Trump kiezen in november.”

Lees meer »

Defecte boiler veroorzaakt brand in Desselgem

Langs de Kleine Nieuwstraat in Desselgem is vrijdagnamiddag brand ontstaan in de garage van een woning. De bewoonster merkte de rook zelf op iets na 15:00 uur.
The post Defecte boiler veroorzaakt brand in Desselgem appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Als ik president was geweest, was de oorlog tussen Rusland en Oekraïne nooit gebeurd”: Donald Trump aanvaardt nominatie en blikt terug op aanslag

Met een showworstelaar, een evangelist en een rockmuzikant maakten de Republikeinen vannacht een grote show van hun nationale partijbijeenkomst, ruim voordat Donald Trump het podium betrad. Die stelde de aanwezigen, in zijn eerste toespraak sinds de moordaanslag, “de vier meest glorieuze jaren” in het vooruitzicht.

Lees meer »

“‘He’s going home!’”: sterke Van Gerwen kan het niet laten om steekje uit te delen richting Littler na zege tegen 17-jarig toptalent

Michael van Gerwen heeft dé clash van de eerste ronde op de World Matchplay gewonnen tegen Luke Littler. Op haast ouderwetse wijze stuurde ‘Mighty Mike’ het 17-jarige toptalent met 10-6 naar huis. “Hij was de favoriet volgens de bookies. Maar voor mij niet”, zo klonk Van Gerwen vol vertrouwen na afloop. Al had de Nederlander het ook over z’n voorbije

Lees meer »

Voetbalclub Union steekt stadionplannen (even) in de koelkast

Precies een jaar geleden sloten het Brussels Gewest, de gemeente Vorst en voetbalclub Union een intentieverklaring over het ambitieuze stadionproject op de Bemptsite in Vorst. Union heeft voldaan aan alle voorwaarden en betreurt dat de gemeenteraad er nog niet over heeft gestemd. "De plannen gaan bij deze in de koelkast", laat Union weten. "RUSG hoopt dat het gezond verstand na

Lees meer »

Verdachte van fietsdiefstal bij ex-wielrenner in Meerbeke aangehouden

Er is man aangehouden die ervan verdacht wordt 2 dure racefietsen te hebben gestolen bij een ex-wielrenner in Meerbeke, bij Ninove. De dief geraakte binnen in de garage waarvan de poort op een kier stond. Op camerabeelden is te zien hoe hij tewerk ging. De politie vond de dief via de beelden, de man is aangehouden. De fietsen zijn nog

Lees meer »

We zien de stichtende broers Beers nóóit, maar Dimitri Vegas & Like Mike bedanken ze live vanop de mainstage: “20 jaar Tomorrowland dankzij jullie”

“Steek jullie lichtjes in de lucht, speciaal voor Michiel en Manu. Enkel door hen kunnen wij vandaag vieren, enkel door hen is er Tomorrowland.” Een dankwoord van de broers Thivaios aan de stichtende broers Beers, live vanop de mainstage als afsluiter van dag twee. Een verdiend gloriemoment, onthaald op luid applaus en tonnen vuurwerk. “En dan nu: let’s get fucked

Lees meer »

Lokale sportdienst wint gouden VIP2024 Award

Stad Waregem mag zich een gouden VIP2024-stad noemen. Met de VIP-campagne (Vlamingen in Parijs) wil Sport Vlaanderen de Olympische spirit overbrengen naar scholen, sportclubs, steden en gemeenten.
The post Lokale sportdienst wint gouden VIP2024 Award appeared first on KW.be.

Lees meer »