Vlaamse formatie wordt opgestart met Matthias Diependaele als formateur

De Vlaamse formatie wordt opgestart met Matthias Diependaele als formateur. Het is aan hem om nu een Vlaamse regering te vormen, met Vooruit en CD&V. Dat meldt N-VA woensdag.

 

Meer krantenkoppen in België

Eerste editie Kroket National in Leuven is een groot succes

In Leuven gaat vandaag de eerste editie van het foodfestival Kroket National door. De culinaire kroket staat er centraal en wordt door horecazaken uit de regio in een nieuw jasje gestoken. "Niet de standaard kaaskroket komt hier aan bod, maar wel een rijstpapkroket bijvoorbeeld", vertelt één van de organisatoren.

Lees meer »

LIVE VERKIEZINGEN VS. Biden test positief op Covid-19 en annuleert toespraak in Las Vegas – “Senaatsleider Schumer heeft Biden gevraagd zich terug te trekken”

Op 5 november trekken de Amerikanen voor de zestigste keer naar de stembus voor de presidentsverkiezing. Houdt huidige president Joe Biden de strijd vol tot november en gooien de rechtszaken nog roet in het eten voor Donald Trump? Volg de aanloop naar deze verkiezingen met wereldwijde impact in onze liveblog.

Lees meer »

Stad Wervik en provincie investeren in nieuwe zone op jaagpad langs de Leie: natuurbeleving staat centraalop nieuwe recreatieve hotspot

Op wijk De Riemeers is een nieuwe recreatieve hotspot een meerwaarde voor passanten op het jaagpad langs de Leie, de inwoners en de biodiversiteit. Het speelpleintje werd recent een flink stuk uitgebreid. De zone tussen de woonwijk en het jaagpad was vroeger een weide en kreeg een nieuwe invulling. Het is publiek toegankelijk gemaakt. Via een glijbaan, een trap of

Lees meer »