Thuisbatterijen vallen uit de gratie

12:51 De belangstelling voor thuisbatterijen keldert, blijkt uit cijfers van de netwerkbeheerder Fluvius. Ze zijn te duur om de investering bij de huidige elektriciteitsprijzen terug te verdienen en bovendi… 

Meer krantenkoppen in België

“Over 14 uur lig ik onder het mes”: Van Gerwen heeft na bloedstollende ontknoping even andere dingen aan z’n hoofd

De World Matchplay kent zijn kampioen: Luke Humphries. De wereldkampioen trok in een spannende finale tegen Michael van Gerwen aan het langste eind. Het is zijn allereerste Phil Taylor-trofee, het maakt hem 200.000 pond (168.000 euro) rijker. Van Gerwen kan er wel mee leven, zeker omdat hij nu even andere dingen aan z’n hoofd heeft. “Over 14 uur ga ik

Lees meer »

Bekijk: vrijwilligers uit Italië beschilderen Italiaanse kerk van mijnwerkers in Waterschei met 14 Bijbelse taferelen

Vrijwilligers uit Italië zijn bezig met het beschilderen van de Italiaanse kerk in Waterschei (Genk). De 14 taferelen die ze schilderen aan de buitenkant van de kerk, beelden zogenaamde werken van barmhartigheid uit. De vrijwilligers maakten eerder ook al een fresco achter het altaar van de kerk en een veelluik van 11 iconen, waarvoor zelfs koningin Paola 2 jaar geleden

Lees meer »

Is Jean-Marie Pfaff binnenkort een miljoentje rijker? Iconisch truitje van Diego Maradona gaat onder de hamer

Bent u een voetbalfanaat die een miljoentje op overschot heeft? Dan is dit ongetwijfeld iets voor u. Jean-Marie Pfaff doet het truitje van Diego Armando Maradona van de hand waarin de Argentijnse superster de Rode Duivels uitschakelde op het WK van ‘86 in Mexico. Onze gewezen nationale doelman wisselde na de wedstrijd van shirtje met Maradona, die het shirt handtekende.

Lees meer »