Sir Ian McKellen stelt fans gerust na val: “Ik zal snel en volledig herstellen”

Acteur Ian McKellen heeft dinsdagavond op X van zich laten horen nadat hij maandagavond tijdens een toneelvoorstelling van het podium was gevallen. De 85-jarige Lord of the Rings-ster deelt een kort bericht waarin hij zegt dat het goed gaat. Hij bedankt ook de fans en verpleegkundigen voor alle steun. 

Meer krantenkoppen in België

Ontdek ’t Land van Vlierbos in Diksmuide, een plek vol beleving in de natuur

’t Land van Vlierbos in Diksmuide biedt aan Diksmuidelingen en toeristen een groot gamma aan ontspannende activiteiten. Het is niet enkel een plaats vol beleving midden in de natuur, maar ook een sociale plaats die werk biedt aan mensen met een afstand naar de gewone arbeidsmarkt.
The post Ontdek ’t Land van Vlierbos in Diksmuide, een plek vol beleving

Lees meer »

Onze man in de VS ziet hoe Donald Trump voor een zachter imago kiest: “Sprekers leken eropuit om Trump menselijker te laten overkomen”

Op de Republikeinse Conventie zagen we een verrassend nieuwe versie van Donald Trump. Rustiger, minder cassant en aanvallend qua toon – al blijft de inhoud van zijn retoriek ongewijzigd. Dat was niet toevallig; na de recente moordpoging leek Trump bewust te kiezen voor een zachter imago. Trump’s allergrootste talent is echter het bespelen van de media – dus is het

Lees meer »

Krombekenaar Michel (80) zag zijn twee vrouwen sterven en wandelt nu alleen verder: “Ik herinner onze tochten in mijn boekjes”

Michel Vanhoucke (80) uit Krombeke startte in de vorige eeuw al z’n eigen Strava. Meer dan 53.000 km houdt de 80-jarige wandelaar bij in boekjes, een hobby die hij 30 jaar terug begon met zijn eerste vrouw. “M’n tweede vrouw stierf recent en ik kreeg een pacemaker, maar ik blijf stappen.”
The post Krombekenaar Michel (80) zag zijn twee

Lees meer »