Renners van Soudal-Quick Step krijgen elke dag vers eten uit nieuwe foodtruck van Gullegems bedrijf: “Inductiefornuis geplaatst om snel pasta te maken”

Als de renners van wielerploeg Soudal Quick-Step goed zullen presteren in de Ronde van Frankrijk, komt dat misschien wel door een bedrijf uit Gullegem. Dat bouwde een gloednieuwe mobiele keuken voor het team van Patrick Lefevere. "Met een inductieplaat zodat de pasta snel klaar is" 

Meer krantenkoppen in België

Niet te missen: dé gids voor de Olympische Spelen in Parijs

De Olympische Spelen in Parijs naderen met rasse schreden en zoals bij elk groot sportevenement heeft HLN ook voor deze Spelen een gids in petto. Wat moet u nóg weten om alles straks vanop de eerste rij te kunnen volgen? Welke Belgen komen er in actie? En kan ik nog tickets kopen? Uw handleiding voor Parijs 2024.

Lees meer »

Duizend uur aan bewakingsvideo’s, discreet DNA-onderzoek, en speurhonden die met het vliegtuig overgebracht werden: zo verliep het onderzoek om moord op Marc (71) en Laura (66) op te helderen

Uit beelden die de Guardia Civil heeft vrijgegeven, blijkt dat de Spaanse politiedienst de grote middelen inzet om de misdaden tegen het Vlaamse koppel Marc Olbrechts (71) en Laura Trappeniers (66) op het eiland op te helderen. Voor het eerst toonden de Spaanse speurders hoe ze een val opspanden, die op 20 juni dichtklapte.

Lees meer »

Massaoptreden met bijna 800 saxofonisten aan kathedraal en uit de ramen van het Belfort tijdens Gentse Feesten 

Aan het Sint-Baafsplein in Gent hebben zo’n 800 saxofoonspelers samen opgetreden. Ze stonden op het plein en op de terrassen en balkons aan de kathedraal. Uitzonderlijk mochten muzikanten ook het Belfort beklimmen en uit de ramen spelen. Het optreden is een stunt om het instrument, dat aan populariteit verliest, meer aandacht te geven. "We waren bang voor valse noten, maar

Lees meer »

Witte rook in Willebroek: Decathlon-personeel kan kiezen voor job bij sportketen of bij overnemer van depot

Decathlon en de socialistische vakbond BBTK hebben een sociaal akkoord gesloten over het personeel van het Decathlon-depot in Willebroek. Een 130-tal werknemers kunnen kiezen: voor een toekomst bij Decathlon of bij de overnemer van het distributiecentrum. Ze kunnen er ook voor kiezen om het bedrijf te verlaten. Aan het akkoord gingen bijna 3 maanden van onderhandelen vooraf.

Lees meer »

Vier generaties op een rij: van Denise tot Aude

Aude, het zusje van Titus (2,5) en het twee kindje van Evelyne Lemahieu en Arne Desmet in Brugge, zorgde op 21 juni voor een vrouwelijk viergeslacht in haar familie.
The post Vier generaties op een rij: van Denise tot Aude appeared first on KW.be.

Lees meer »