Rekeningen bierhandel in Grobbendonk geblokkeerd na bankovername: “Ik begrijp niet dat dit probleem al 12 dagen duurt”

Bij bierhandel Willems in Grobbendonk kunnen ze al 12 dagen lang geen betalingen meer doen of ontvangen. Dat schrijft RTV en het nieuws is ons bevestigd. De bankrekening van de bierhandel is geblokkeerd sinds de fusie tussen AXA Bank en Crelan. Klanten kunnen ook niet meer met bankcontact betalen in de winkel. 

Meer krantenkoppen in België

Alexander Jocqué, Concertgebouw Brugge: “Kunst moet ontroeren, het is geen documentaire”

Op 1 september volgt Bruggeling Alexander Jocqué (35) zijn stadsgenoot Jeroen Vanacker op als artistiek directeur van het Concertgebouw. “Kunst moet ontroeren, je raken. Want anders kijk je naar een documentaire”, zegt Alexander Jocqué.
The post Alexander Jocqué, Concertgebouw Brugge: “Kunst moet ontroeren, het is geen documentaire” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Werken in de Molenstraat, Rekestraat en Bakkerstraat in Wervik

Een omvangrijk dossier in de loop van volgend jaar worden de wegen- en rioleringswerken in de Molenstraat, Rekestraat en Bakkerstraat. Drie straten in dezelfde buurt. Naast een gescheiden rioleringsstelsel wordt ook de wegenis aangepakt. De kostprijs is geraamd op 3.115.000 euro. Het stadsaandeel bedraagt 855.000 euro. In de Rekestraat komen er klinkers, in een deel van de Molenstraat uitgewassen beton

Lees meer »

LIVE GIRO DONNE. Peloton is begonnen aan eerste beklimming van de dag, kan Kopecky kleine achterstand op leidster Longo Borghini uitwissen?

Met etappe zeven is de koninginnenrit in deze Giro Donne aangebroken. Het vrouwenpeloton moet twee keer de Passo Lanciano overwinnen. De tweede passage loopt door tot aan Blockhaus, waar de eindmeet van deze helse etappe ligt. De slotklim is maar liefst 16,5 kilometer lang aan een gemiddelde van 8 procent. Kan Lotte Kopecky (28) haar achterstand van drie seconden op

Lees meer »

Vzw Westrozebeke Koerst organiseert opnieuw drie wedstrijden: “De koers in leven houden”

De vzw Westrozebeke Koerst organiseert eind juli opnieuw zijn wielerdrieluik. De Grote Prijs Raf Jonckheere, een wedstrijd voor elite met en zonder contract en beloften, is de trekpleister van het drieluik. Een wedstrijd voor beroepsrenners organiseren is vooral op financieel gebied niet evident, maar toch slagen de leden van de vzw er in om het financiële plaatje rond te krijgen.<br

Lees meer »