Qmusic en JOE blijven tweede en derde grootste zender in Vlaanderen, Radio 2 blijft marktleider

Radiozenders Qmusic en JOE blijven de Vlaamse luisteraars beroeren. Volgens nieuwe cijfers van het Centrum voor Informatie over de Media (CIM) blijkt dat ze respectievelijk de tweede en derde grootste zender in Vlaanderen zijn. Op de eerste plaats staat Radio 2, die marktleider blijft. 

Meer krantenkoppen in België

“Kaalgeschoren, beplast en met de dood bedreigd”: milde straf voor gruwelijke mishandeling tiener in Brugge

Nadat hij de instelling waar hij verbleef ontvlucht was, zocht een 17-jarige jongen onderdak bij een kennis in Brugge. Daar wachtten hem urenlange vernederingen en mishandelingen waarbij hij kaalgeschoren en zelfs beplast werd. Dader Dylan D. riskeerde zes jaar effectief, maar kreeg vrijdag vijf jaar voorwaardelijk. “Hoe ziek ben je als je zoiets op zo’n jonge leeftijd doet?”
The

Lees meer »

Brugse klimaatactivist kleeft zichzelf opnieuw vast, deze keer aan tafel bij VRT tijdens live-uitzending van EK halve finale

De Brugse klimaatactivist Wouter Mouton kleefde zich opnieuw vast tijdens een televisieprogramma. Deze keer plakte hij zijn hand vast aan de tafel bij de live-uitzending op VRT van de UEFA EK voetbalmatch tussen Nederland en Engeland.
The post Brugse klimaatactivist kleeft zichzelf opnieuw vast, deze keer aan tafel bij VRT tijdens live-uitzending van EK halve finale appeared first on

Lees meer »

Winnaars fotowedstrijd Kortrik Olympic openen tentoonstelling

In april lanceerde Team Sport een fotowedstrijd om de campagne ‘Kortrijk Olympic’ af te trappen. Het doel van de wedstrijd was om alle inwoners van Kortrijk enthousiast te maken voor de Olympische Spelen die dit jaar in Parijs plaatsvinden. De winnende foto’s worden tijdens de zomermaanden tentoongesteld op de Sportcampus Lange Munte.
The post Winnaars fotowedstrijd Kortrik Olympic openen

Lees meer »

De wanhoop van Biden: zo gaat het eraan toe achter de schermen

In wat veel wegheeft van een laatste wanhoopsoffensief grijpt Joe Biden (81) elke mogelijke strohalm om te tonen dat hij nog steeds de enige geschikte Democratische presidentskandidaat is. Zo belde hij zélf naar een ochtendshow, waarin hij zowaar Trumpiaanse ‘oorlogstaal’ bezigde, en hield hij een geïmproviseerde online meeting met zijn belangrijkste geldschieters. Zo ging het eraan toe in die bewuste

Lees meer »

Ogen van de wereld gericht op ‘huwelijk van de eeuw’ tussen Indiase miljardairskinderen, met indrukwekkende gastenlijst

Na vier maanden pre-huwelijk, duurbetaalde optredens van Rihanna en Justin Bieber en een sterrenparade uit Bollywood én Hollywood is het dit weekend in India tijd voor het échte feest. Miljardairskinderen Anant Ambani (29) en Radhika Merchant (29) vieren vanaf vrijdag het einde van wat nu al ‘het huwelijk van de eeuw’ genoemd wordt. Ze tellen er meer dan 300 miljoen

Lees meer »

Waarom Bart De Wever tegen 20 september een regering wil

Het is een dure belofte van formateur Bart De Wever (N-VA): tegen 20 september moet hij zijn regering op de been hebben. En nee, die datum is geen toeval. Die dag moet België namelijk haar meerjarenbegroting op orde hebben van Europa. Dat betekent: 23 miljard aan besparingen. En laat nu net vandaag De Wever daarvoor een extra wapen in handen

Lees meer »

KIJK. Na enkele maanden pauze: Harry Styles maakt comeback tijdens concert van Stevie Nicks (en heeft weer haar)

Harry Styles (30) verdween na zijn ‘Love On Tour’-tournee enkele maanden uit de schijnwerpers, maar de zanger is inmiddels weer helemaal terug van (even) weggeweest. Vrijdagavond maakte hij een verrassende comeback tijdens het optreden van Stevie Nicks (76). En bovendien merkten zijn fans nog meer goed nieuws op: de ‘Watermelon Sugar’-zanger heeft zijn haar weer laten groeien.

Lees meer »

Code oranje voor onweer met veel regen, hagelstenen en rukwinden: “Heel het land zal er mee te maken krijgen”

In de late namiddag en avond trekt een zware regen- en onweerszone van zuidwest naar noordoost. Het onweer gaat gepaard met buien, eventueel hagel en mogelijk zeer zware rukwinden die schade kunnen veroorzaken. Het KMI schaalt sommige provincies op naar code oranje, omdat er voldoende kans is dat op meerdere plaatsen de rukwinden meer dan 90 km/u kunnen bereiken. Het

Lees meer »

LIVE OEKRAÏNE. Algemene Vergadering VN eist dat Rusland zich terugtrekt uit kerncentrale Zaporizja – 5 burgers gedood bij Russische aanvallen in oosten

De VS en Duitsland hebben een Russisch complot verijdeld dat van plan was om de directeur van de Duitse wapenfabrikant Rheinmetall te vermoorden. Dat meldt de Amerikaanse nieuwszender ‘CNN’ donderdag. Rheinmetall is een belangrijke wapenleverancier van Kiev. En staatshoofden en regeringsleiders van de 32 NAVO-landen waarschuwen China voor de steun van Peking aan de oorlog van Rusland tegen Oekraïne. Dat

Lees meer »