Prins Edward en prinses Sophie delen nieuw portret naar aanleiding van hun 25ste huwelijksverjaardag

De hertog en hertogin van Edinburgh, Edward (60) en Sophie (59), hebben een nieuw portret gedeeld naar aanleiding voor hun 25ste huwelijksverjaardag. De foto werd genomen in de tuinen van Bagshot Park. 

Meer krantenkoppen in België

Geweer dat mancave moet opleuken zorgt voor commotie op rommelmarkt in Houthulst

Op de lokale rommelmarkt in het West-Vlaamse Houthulst ontstond zondagochtend behoorlijk wat commotie. Passanten en buurtbewoners hadden een man zien rondlopen met een lang geweer in de hand en verwittigden de politie. Die kwam massaal ter plaatse. Gelukkig bleek het incident eerder onschuldig te zijn.
The post Geweer dat mancave moet opleuken zorgt voor commotie op rommelmarkt in Houthulst

Lees meer »

Gemeente Jabbeke trakteert ijsjes voor beste buurten

Jabbeke neemt al jaren deel aan de Dag van de Buren en stimuleert bewoners om te toosten met elkaar op de stoep. Naar aanleiding van ‘Dag van de Buren’ werd opnieuw een fotowedstrijd georganiseerd.
The post Gemeente Jabbeke trakteert ijsjes voor beste buurten appeared first on KW.be.

Lees meer »

Leander Vivey speelt pittige scènes in ‘Vikings’-reeks: “Op die set ben ik m’n maagdelijkheid als acteur verloren”

Het nieuwe seizoen van ‘Vikings: Valhalla’ kleurt Belgisch. Met dank aan Leander Vyvey (34), een voormalige kampioen kitesurfen, die een rol in het kijkcijfersucces van Netflix wist te bemachtigen. Hoe is het om op de set van zo’n grote productie te staan? En wat met de obligatoire seks- en gevechtsscènes? “Het zijn fysiek intensieve opnames. Daar is vechtlust voor nodig.”

Lees meer »

Broers Tom en Wim Vanden Berghe strijden met eigen therapie tegen kinderkanker: “Ik leef met leukemie dankzij nieuwe medicijnen. Nu wil ik anderen helpen”

Ze zijn allebei professor in biomedisch onderzoek en delen dezelfde ambitie: ongeneeslijke ziektes verslaan met hun eigen, baanbrekende therapie. De broers Wim (54) en Tom (47) Vanden Berghe boetseren met de geneeskundige kracht van planten een Trojaans paard dat agressieve kanker kan laten wegroesten. Sinds Tom zelf leukemie kreeg, zijn ze meer dan ooit vastberaden. “Dankzij andere wetenschappers ben ik

Lees meer »

Burgemeester Staden Francesco Vanderjeugd (Open VLD) opnieuw in opspraak na tonen van seksfilmpje op partij-event

De politieke toekomst van de burgemeester van Staden, Francesco Vanderjeugd (Open VLD) oogt onzeker na een nieuw schandaal. Uit getuigenissen van enkele jongeren die een verkiezingsevenement van de partij hebben bijgewoond, blijkt dat Vanderjeugd hen ongevraagd een zelfgemaakt seksueel getint filmpje heeft getoond. Vanderjeugd geeft toe dat hij een fout heeft gemaakt. Hij heeft naar eigen zeggen ook zijn excuses

Lees meer »