Politie vindt mysterieuze monoliet in de woestijn in Nevada

In een afgelegen deel van de woestijn van de Amerikaanse staat Nevada heeft de politie van Las Vegas een metalen monoliet gespot.

 

Meer krantenkoppen in België

Johnny Depp krijgt steun uit onverwachte hoek: privédetective van Amber Heard kiest zijn kant

Zijn naam is gezuiverd en zijn carrière is weer vertrokken. Johnny Depps (61) ster is weer rijzende na een lange publieke rechtszaak tegen zijn ex-vrouw, Amber Heard. Nu krijgt de acteur ook bijstand uit onverwachte hoek. Want de privédetective die Heard inhuurde om bezwarende informatie over hem te achterhalen, heeft een boek geschreven waarin hij gek genoeg niets dan goeds

Lees meer »

Benzine vanaf woensdag goedkoper

De maximumprijs van benzine gaat woensdag omlaag. Wie benzine 95 (E10) tankt, betaalt dan nog maximaal 1,755 euro per liter, zo heeft de federale overheidsdienst Economie dinsdag aangekondigd. Dat is een daling met 2,3 cent per liter. Ook benzine 98 (E5) tanken wordt goedkoper. Daar gaat er 3,1 cent af van de maximumprijs, die zo belandt op 1,846 euro per

Lees meer »

Man krijgt grotendeels voorwaardelijke celstraf van 18 maanden voor herhaaldelijk partnergeweld: “Halen het slechtste in elkaar naar boven”

Amper twee maanden na de start van hun relatie deed een drugsverslaafd koppel elkaar al pijn, maar voorlopig zijn ze nog altijd samen. Ook al betekent dit dat de liefde de tralies moet trotseren, want de 36-jarigeman uit Harelbeke zit in de gevangenis maar zal die snel mogen verlaten. “We zien elkaar nog graag”, klonk het.
The post Man

Lees meer »

IN BEELD – ‘Vlaanderen Feest’ was ongetwijfeld overal een succes, maar nog het méést op de Grote Markt in Antwerpen

Wat konden we net nalezen: ‘Vlaanderen Feest’ op de Grote Markt in Antwerpen was te zien op de VRT. Dat wisten we natuurlijk ook. Een vol plein woonde de optredens bij. Naar de VRT-uitzending keken er 636.731 kijkers of een marktaandeel van 41%.
The post IN BEELD – ‘Vlaanderen Feest’ was ongetwijfeld overal een succes, maar nog het méést

Lees meer »

Minstens 20 doden en 100 gewonden na Israëlische luchtaanval op vluchtelingenkamp nabij Khan Younis

Bij Israëlische luchtaanvallen op het vluchtelingenkamp van al-Mawasi, in de buurt van Khan Younis, zouden minstens 20 doden en 100 gewonden zijn gevallen. Dat zeggen Palestijnse bronnen en wordt ook door Israëlische media overgenomen. Al Jazeera spreekt zelfs over 50 doden. Israël zegt dat het de berichten over de aanval onderzoekt, maar volgens interne bronnen gaat het inderdaad over een

Lees meer »

Meer Vlaamse woningen ongeschikt of onbewoonbaar verklaard

In Vlaanderen zijn vorig jaar 4.725 woningen ongeschikt of onbewoonbaar verklaard. Dat blijkt uit het jaarverslag van Wonen in Vlaanderen. Het gaat om een record van minstens de jongste 5 jaar, al betekent dat niet per se dat er meer woningen in slechte staat verkeren. Mogelijk wijst het cijfer vooral op een toenemend aantal controles.

Lees meer »