Politie spot mysterieuze monoliet in de woestijn in Nevada

In een afgelegen deel van de woestijn van de Amerikaanse staat Nevada is een metalen monoliet gespot.

 

Meer krantenkoppen in België

Deskundige moet oordelen over verwondingen van café-uitbaatster na aanval

De rechter in Veurne heeft een deskundige aangesteld die moet oordelen over de verwondingen die een café-uitbaatster opliep tijdens een aanval op 8 juni. Toen werd ze door een dronken passant die op het terras inbrak hard op de kin geslagen. Ze liep daarbij een snijwonde van acht centimeter op.
The post Deskundige moet oordelen over verwondingen van café-uitbaatster

Lees meer »

Gert Verhulst bevestigt komst schoondochter Sarah Puttemans én nog een verrassing in nieuw seizoen ‘De Verhulstjes’

Gert Verhulst en James Cooke zijn helemaal klaar om hun allereerste ‘ZomerRevue’ op het publiek los te laten. Maar naast de zomershow, staat ook het nieuwe seizoen van ‘De Verhulstjes’ in de steigers. Daarin maakt Sarah Puttemans, de vriendin van Viktor, haar allereerste, langverwachte verschijning. “Ze passeert inderdaad enkele keren, al zeker in aflevering één, maar het zijn niet de

Lees meer »

“Elon Musk wil Trump steunen met 45 miljoen dollar per maand”

De Amerikaanse miljardair Elon Musk, de rijkste man op aarde, is van plan om ongeveer 45 miljoen dollar – ruim 41 miljoen euro – per maand te geven aan America PAC, een actiecomité dat de presidentscampagne steunt van de Republikein Donald Trump. Dat schrijft de Amerikaanse krant The Wall Street Journal.

Lees meer »