Plots piekt corona weer: “Nogmaals het teken dat het geen gewoon griepje is”

De zomer staat voor de deur en plots zijn veel mensen uitgeteld door een coronabesmetting. Waar komt dat nu ineens weer vandaan?

 

Meer krantenkoppen in België

Koest met twee paarden belandt in gracht in Lo-Reninge, één paard overlijdt ter plaatse

In Reninge (Lo-Reninge) is zondagnamiddag een koets met twee paarden in een gracht beland. Een van de paarden is naar een dierenkliniek gebracht voor observatie, terwijl het andere paard is overleden. De inzittenden van de koets bleven ongedeerd.
The post Koest met twee paarden belandt in gracht in Lo-Reninge, één paard overlijdt ter plaatse appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Vinden we niemand, dan start in 2026 de uitverkoop”: eigenaars zoeken overnemer voor The Bull en een van ’s lands grootste whiskycollecties

Op 14 juni 1991 opende The Bull in de Sint-Amandsstraat de deuren. De combinatie van whiskyshop en poolbiljart was op het eerste zicht misschien een vreemde combinatie, maar wel een die werkte. En die na 33 jaar nog steeds werkt. Nu vinden eigenaars Jean Geebelen en zijn vrouw Myriam Gernaey het tijd om het wat rustiger aan te doen.

Lees meer »

Docu onthult geheimen van laatste nog levende Hollywood-diva, Faye Dunaway: “Moeilijk? Ik ben bipolair”

Glitter, glamour en een dikke dosis drama. ‘Bonnie and Clyde’-ster Faye Dunaway (83) is één van de laatste nog levende Hollywooddiva’s van het eerste uur, en speciaal voor de nieuwe HBO-docu die haar naam draagt, keert ze nog een keer terug naar het scherm. De Oscarwinnares heeft een reputatie als moeilijke tante. Maar vandaag toont ze zich kwetsbaar, en onhult

Lees meer »

“Kan mezelf niet langer in de spiegel kijken”: Francesco Vanderjeugd stopt als burgemeester van Staden

Burgemeester Francesco Vanderjeugd (Open Vld) liet zondagnamiddag via Facebook Live weten dat hij in oktober niet langer de Open Vld-lijst trekt en geen kandidaat-burgemeester meer is. Vanderjeugd kwam vorige week in het oog van de storm te staan toen bleek dat hij een intiem filmpje had laten zien aan een aantal jongeren. De oppositiepartijen reageren overwegend begripvol op de beslissing

Lees meer »

Russische theatermakers veroordeeld wegens “rechtvaardigen van terrorisme”, voor stuk dat bekroond werd met belangrijkste theaterprijs

In Rusland zijn een theaterregisseur en een toneelschrijver elk tot 6 jaar cel veroordeeld wegens "rechtvaardiging van terrorisme". De 2 vrouwen hadden een theaterstuk gemaakt over een Russische vrouw die naar Syrië reist en met een IS-strijder trouwt. Medestanders van een van de veroordeelden vermoeden dat haar anti-oorlogsstandpunten de echte reden waren om haar te vervolgen.

Lees meer »

Winnaars ‘In de eerste waaier’ in middenschool

Onder de leerkrachten van de Middenschool Sint-Rembert werd al voor de 21ste keer de pronostiekcompetitie In de eerste waaier georganiseerd. De bedoeling is om tijdens het wielerseizoen van vijftien wedstrijden de naam van de winnende renner te voorspellen. De leraren Jan Debusschere en Lotte Vancouillie zorgen voor de concrete organisatie.
The post Winnaars ‘In de eerste waaier’ in middenschool

Lees meer »