Open VLD vraagt hertelling van stemmen voor Vlaams Parlement na zetelwinst van Vlaams Belang met mini-marge

Met amper zeven stemmen verschil haalde Vlaams Belang in kieskring Brussel een Vlaams parlementszitje binnen ten koste van Open VLD. De liberalen laten het daar niet bij en vragen een hertelling.

 

Meer krantenkoppen in België

Tweede comedy-avond op Domein Walbrugge opnieuw schot in de roos: “Fijne reacties op ons initiatief”

Tiegem is traditioneel een dorp waar vroeger veel mensen naar toe kwamen, vooral om en rond het Sint-Arnolduspark. Er zijn heel wat nieuwe initiatieven om het dorp weer op de kaart te zetten. Een daarvan is het organiseren van comedy-avonden in de schitterende, recent gerenoveerde vierkantshoeve Domein Walbrugge.
The post Tweede comedy-avond op Domein Walbrugge opnieuw schot in de

Lees meer »

Zuid-Afrikaanse multimiljonair beschuldigt fotograaf Anton Corbijn van stelen hond

De Nederlandse fotograaf en filmmaker Anton Corbijn en zijn vrouw worden beschuldigd van het ‘verduisteren’ van een Australische herder. De ruzie over de hond Jo-Jo is recent geëscaleerd met een melding bij de politie door de Corbijns van een gewelddadige overval en een kort geding van de Zuid-Afrikaanse eigenaar, projectontwikkelaar Michael Ruben, waarin de Amsterdamse rechter woensdag oordeelt. Dat schrijft

Lees meer »

Gert Verhulst en James Cooke zorgen voor hilarisch einde tijdens de première van ‘Gert & James ZomerRevue’ in Plopsa De Panne

Velen waren nieuwsgierig wat de twee vrienden Gert Verhulst en James Cooke uit hun hoed zouden toveren tijdens hun eerste ‘Gert & James ZomerRevue’. Zouden ze vernieuwend zijn? Zouden ze uitpakken met sterke sketchen of zou het muzikale centraal staan?
The post Gert Verhulst en James Cooke zorgen voor hilarisch einde tijdens de première van ‘Gert & James ZomerRevue’

Lees meer »

Kurt Van Eeghem neemt bezoekers mee door de Oostendse Belle Epoque

De Ostend City Walks app, met stadswandelingen in Oostende, heeft haar aanbod uitgebreid met een nieuwe boeiende tour: ‘Oostende in de Belle Epoque’. Gebaseerd op het gelijknamige boek en ingesproken door de auteur Kurt Van Eeghem, neemt deze wandeling je mee terug naar de topjaren van de Oostendse Belle Epoque.
The post Kurt Van Eeghem neemt bezoekers mee door

Lees meer »

India slaat alarm na overlijden tiener door ‘griezelvirus’ Nipah

De gezondheidsautoriteiten in de Indiase deelstaat Kerala, in het zuidwesten van het land, hebben alarm geslagen nadat een 14-jarige jongen is overleden aan het Nipah-virus. Iedereen die in contact stond met de jongen, die afkomstig was uit de stad Pandikkad, werd in isolatie geplaatst en getest. Volgens de regionale minister van Gezondheid vertonen een 100-tal contactpersonen een hoog risico.

Lees meer »

Prominente politica doodgeschoten in West-Oekraïne

In het westen van Oekraïne is het gewezen rechts-nationalistische parlementslid Iryna Farion doodgeschoten. Farion is vooral bekend van haar anti-Russische uitspraken. De 60-jarige vrouw overleed in Lviv in het ziekenhuis aan haar verwondingen, nadat ze een kogel in het hoofd had gekregen.

Lees meer »