Nick Celis doorverwezen naar de rechtbank voor 3×3 fraude

Nick Celis en zes andere beklaagden zullen zich voor de correctionele rechtbank moeten verantwoorden voor oplichting en valsheden in informatica. Dat heeft de Antwerpse raadkamer woensdag beslist.

 

Meer krantenkoppen in België

Aartrijke krijgt nog dit jaar geldautomaat

In 2022 verdween de laatste geldautomaat uit Aartrijke. Daarmee werd de deelgemeente de enige die niet meer over een bankautomaat beschikte. Daar komt nog dit jaar verandering in. Aan Jonkhove komt een bankautomatenkiosk.
The post Aartrijke krijgt nog dit jaar geldautomaat appeared first on KW.be.

Lees meer »

Jan Jambon (N-VA) pleit voor confederale omslag in 11 julitoespraak: “Zelfbestuur is de beste kuur”

"Een confederale omslag waarbij zoveel mogelijk bevoegdheden naar de deelstaten komen." Daar hamert ontslagnemend Vlaams minister-president Jan Jambon (N-VA) op in zijn speech aan de vooravond van de Feestdag van de Vlaamse Gemeenschap. Volgens hem kan de volgende federale regering daarbij mogelijkheden bieden, al vermoedt hij ook dat we nu "stevige dagen en weken met forse tegenwind" ingaan.

Lees meer »

? De Parachutemoord. Clottemans keek hoe Els Van Doren te pletter stortte: “Ik heb de beelden van haar sprong honderd keren gezien, Els wou niet dood”

Els Van Doren moest dood, omdat Els Clottemans hun gezamenlijke minnaar Marcel voor zich alleen wilde. Bewijs dat Clottemans de parachute van Van Doren saboteerde was er nooit, een bekentenis ook niet, een motief wel. De vijfde aflevering van de HLN-podcast ‘De Kroongetuigen’ reconstrueert de Parachutemoord: “Ik hoor een stem uit het hiernamaals, en die is van mijn beste vriendin

Lees meer »

Limburgs hiphoptalent Daniël Busser heeft nieuw album maar wil dat niet op Spotify zetten: “1 miljoen streams voelt heel leeg”

Hiphopartiest Daniël Busser uit Bree heeft een nieuw album uit. En opvallend, dat zal niet te beluisteren zijn via Spotify. Wie het album wil hebben, moet naar een van de gratis luistersessies gaan en kan er dan een vrije bijdrage voor betalen. Busser wil zich zo verzetten tegen het verdienmodel achter Spotify, tegelijk wil hij ook een nauwere band met

Lees meer »

Jeugdkamp geëvacueerd na valwind in Kapelle-op-den-Bos, ook enorme ravage aan woningen: “We hadden 25 tenten staan, er schieten er nog 9 van over”

In Kapelle-op-den-Bos heeft een valwind dinsdag rond 18 uur voor heel wat schade gezorgd. Zo belandde er een boom op het dak van een bibliotheek en liepen ook heel wat huizen schade op. Een jeugdkamp met tenten dat aan de gang was bij basisschool Het Kiezeltje in Kapelle-op-den-Bos moest geëvacueerd worden. “We gaan vanavond de kindjes naar huis laten gaan,

Lees meer »

Hitterecords sneuvelen tijdens extreme hittegolf in VS

De extreme hittegolf die delen van de Verenigde Staten in zijn greep heeft, houdt aan tot zeker halverwege deze week. Nadat in Las Vegas en Death Valley afgelopen weekend al hitterecords sneuvelden, verwacht de National Weather Service (NWS) dat er deze week meer records aan diggelen gaan.

Lees meer »