Nergens zonder weg in Zaventem

01:00 Verdwalend in eigen land kijkt Rik Van Puymbroeck naar wat verwondert en soms overdondert. 

Meer krantenkoppen in België

Lore Sabot (32) is Miss Exclusive Water

Enkele maanden geleden stelden we Lore Sabot (32) voor, die deelnam aan de finale van Miss Exclusive 2024. Ondertussen is deze finale achter de rug, en blikken we samen met Lore terug.
The post Lore Sabot (32) is Miss Exclusive Water appeared first on KW.be.

Lees meer »

Bewoners van Polderstraat in Londerzeel meten schade op na valwind: “Ik heb drie zonnepanelen nog steeds niet teruggevonden”

“We waren mosselen aan het eten. En toen werd alles heel donker.” Een valwind heeft dinsdag in Londerzeel lelijk huis gehouden. Verschillende daken zijn vernield en de rondvliegende brokstukken zorgden eveneens voor schade. De inwoners van de Polderstraat in Londerzeel lijken de zwaarste slachtoffers te zijn van het hevige noodweer. “Het lijkt wel alsof ze met een machinepistool tegen mijn

Lees meer »

LIVE TOUR. “Jammer hé, jongens”: Remco Evenepoel kan het op Franse tv niet laten om te lachen met EK-exit van ‘Les Bleus’

Ook morgen/donderdag staat er in de Tour de France een semi-bergetappe gepland, van een kleine 204 kilometer tussen Aurillac en Villeneuve-sur-Lot. Onderweg wachten drie beklimmingen van vierde categorie. Kan Jonas Vingegaard het goede van vandaag bevestigen? En hoe komt Remco Evenepoel voor de dag? Volg de rit én de aanloop op deze pagina!

Lees meer »

Hoe ‘Het eiland’ bijna in de prullenbak van bezieler Jan Eelen belandde: “De bazen waren razend”

Een moppenboek, slapeloze nachten, sloffen sigaretten en liters Red Bull. ‘Het eiland’ mag twintig jaar na de eerste aflevering dan springlevend zijn, het was een anarchistische uitputtingsslag om er te geraken. Op welk moment zag regisseur Jan Eelen het licht? Welke rol speelde zijn papa? En Geert Hoste? En waarin schuilt het succes? “Ik verwachtte dat de bazen blij zouden

Lees meer »

Raf uit Rumbeke wordt 100: “Ik heb alle redenen om tevreden te zijn.”

Donderdag werd in Rumbeke de honderdste verjaardag van Raphaël ‘Raf’ Verstraete gevierd. De eeuweling gaf jarenlang les aan het VTI in Roeselare. In het bijzijn van zijn onder andere zijn meest recente achterachterkleinkind Raf genoot Raphaël met volle teugen van zijn verjaardag. “Ik heb alle redenen om tevreden te zijn.”
The post Raf uit Rumbeke wordt 100: “Ik heb

Lees meer »