Nederlands parlementslid ontkent dat er hongersnood heerst in Gazastrook: “Dat staat allemaal op het internet”

Volgens een Nederlands parlementslid van de extreemrechtse PVV heerst er momenteel helemaal geen hongersnood in de Gazastrook. Die uitspraak leidde tot verontwaardigde reacties van de andere partijen, waaronder ook toekomstige coalitiegenoten van de PVV.

 

Meer krantenkoppen in België

Deze artiesten kan je deze zomer gratis meepikken in onze provincie!

Onze provincie kan dit jaar weer heel wat grote namen trekken: van The War on Drugs op Cactusfestival tot Froukje op Dranouter. Toch hoeft het niet heel veel te kosten om een mooi optreden mee te pikken op West-Vlaamse grond. Dit zijn vijf steengoede artiesten die jij deze zomer gratis aan het werk kunt zien!
The post Deze artiesten

Lees meer »

“Niets vrolijkt me sneller op dan een warm bad”: Celien Hermans, Lynn Van den Broeck en co verklappen hun kleine gelukjes

“Ik heb het gevoel dat mijn leven pas écht begonnen is sinds ik moeder werd”, vertelt VTM NIEUWS-sportanker Lies Vandenberghe (33) over haar geluksrapport. Finland heeft volgens het World Happiness Report voor de zevende keer op rij de gelukkigste bevolking ter wereld. Ons land staat op de zestiende plaats. Geluk is uiteraard relatief, moeilijk te definiëren en wordt door iedereen

Lees meer »

Zes gewonden bij stierenrennen in Pamplona

Bij de stierenrennen tijdens de San Fermin-feesten in de Noord-Spaanse stad Pamplona zijn zondag zes gewonden gevallen. Diverse gewonden werden naar het ziekenhuis gebracht. Dat melden de lokale medische diensten zondag aan Spaanse media.

Lees meer »

Vingegaard verdedigt “verstandige” tactiek tijdens gravelrit, ook Van Aert schaart zich met subtiel prikje achter z’n kopman

Jonas Vingegaard heeft zich op de eerste Tour-rustdag verdedigd nadat zijn rivalen hem hadden beschuldigd van een gebrek aan lef in de gravelrit van zondag. De tweevoudige Tourwinnaar haalde zijn “koersinzicht” in de Tour de France aan. Ook Wout van Aert liet met een subtiel prikje op Strava verstaan dat hij zich aansluit bij de tactiek van z’n kopman.

Lees meer »

JV Lo-Reninge mikt komend seizoen op de top drie

Na het behalen van de eindronde afgelopen seizoen wil JV Lo-Reninge dit seizoen nog een tikkeltje beter doen in vierde provinciale A. Het bestuur en de spelers spraken op de ploegvoorstelling hun ambities uit. Maxim Loontjens is een van de nieuwkomers.
The post JV Lo-Reninge mikt komend seizoen op de top drie appeared first on KW.be.

Lees meer »