Na bewogen opener en nipte zege Portugal: Ronaldo jent opponent bij viering, Martínez imponeert op persconferentie

Cristiano Ronaldo en Portugal zijn aan puntenverlies ontsnapt in hun eerste wedstrijd van het EK. En dat die overwinning deugd deed, bewees de Portugese vedette door de tegenstanders nog wat te gaan jennen. “We hebben de kracht laten zien van álle spelers die hier zijn”, sprak bondscoach Roberto Martínez na afloop in vloeiend Portugees. 

Meer krantenkoppen in België

Familie en vrienden nemen afscheid van Harmony (7) die verdronk in recreatiedomein: “Ik wil gerechtigheid voor mijn zoon”

In de Sint-Willibrorduskerk in Antwerpen namen familie en vrienden zaterdagochtend afscheid van Harmony Francis. Het jongetje van zeven uit Borgerhout liet op 27 juni het leven tijdens een klasuitstap naar recreatiedomein De Mosten in Meer (Hoogstraten). Het werd een ingetogen afscheid waarbij vooral de woorden van de moeder van Harmony bleven nazinderen. “Waarom is dit gebeurd? Ik heb zo veel

Lees meer »

LIVE WORLD MATCHPLAY (VTM 2). Wereldkampioen Humphries imponeert tegen ‘Pikachu’, Dimitri Van den Bergh morgen pas in actie

In Blackpool gaat vanavond de World Matchplay van start, één van de grootste dartstoernooien van het jaar. Zoek niet naar Dimitri Van den Bergh straks. De winnaar van 2020 opent zijn jacht op een nieuwe titel morgenavond pas. Wel op het programma: onder andere Gerwyn Price, wereldkampioen Luke Humphries en Raymond van Barneveld. Volg het live op VTM 2, VTM

Lees meer »

LIVE GIRO DONNE. Groep der favorieten maakt zich klaar voor tweede klim, kan Kopecky kleine achterstand op leidster Longo Borghini uitwissen?

Met etappe zeven is de koninginnenrit in deze Giro Donne aangebroken. Het vrouwenpeloton moet twee keer de Passo Lanciano overwinnen. De tweede passage loopt door tot aan Blockhaus, waar de eindmeet van deze helse etappe ligt. De slotklim is maar liefst 16,5 kilometer lang aan een gemiddelde van 8 procent. Kan Lotte Kopecky (28) haar achterstand van drie seconden op

Lees meer »

Eline en Nils openen opnieuw zomerbar Sprink & Drink in Moorslede: “We voorzien 600 m² aan springkastelen”

Eline Hoorne en Nils Vercaigne openen woensdag opnieuw de deuren van hun zomerbar Sprink & Drink langs de Molenstraat in Moorslede. Voor het derde jaar op een rij kunnen kinderen er zich volop uitleven in een groot springkastelendorp. “Na het Belgische zomerweer van vorig jaar hebben we beslist om hen enkele extra dagen springplezier aan te bieden.”
The post

Lees meer »

Britse politie houdt klopjacht op man (26) na “gruwelijke” moord op drie vrouwen: “Mogelijk gewapend met kruisboog”

De Britse politie organiseert momenteel een grote klopjacht op een 26-jarige man die verdacht wordt van betrokkenheid bij de moord op drie vrouwen. De slachtoffers van 25 jaar, 28 jaar en 61 jaar werden gisteravond even voor 19 uur aangetroffen in een huis in Bushey, ten noorden van Londen. Volgens de hulpdiensten waren ze zwaargewond en overleden ze ter plaatse.

Lees meer »