N-VA Izegem stelt drie nieuwe kandidaten voor gemeenteraadsverkiezingen voor

N-VA Izegem voegt met Isabelle Eeckhout, Thibaut Barbe en Kevin Deleu drie bekende Izegemnaars aan zijn lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen toe. Het trio zet zijn allereerste stappen in de actieve politiek.

Wie is wie?

Isabelle Eeckhout (51) is verpleegkundige op de spoedafdeling van de Sint-Jozefskliniek in Izegem. Ze woont samen met haar man Kurt Lamerant, N-VA-vertegenwoordiger in het Bijzonder Comité voor de Sociale Dienst, in de Lendeleedsestraat. Isabelle is de trotse mama van Niels (27) en Hanne (25). In haar vrije tijd kookt en bakt Isabelle graag en gaat ze geregeld lopen. “Door de betrokkenheid van Kurt en Hanne bij N-VA en Jong N-VA Izegem is mijn interesse in de lokale politiek gegroeid. Als verpleegkundige draag ik al jarenlang met veel passie zorg voor mensen. Met mijn gedrevenheid voor zorg en mijn sociaal engagement wil ik me graag inzetten voor het welzijn van elke inwoner van onze stad”, vertelt Isabelle.

Thibaut Barbe (46) is beroepshalve Private Estate Manager en woont in de Kokelarestraat op de Bosmolens. Hij gaat meermaals per week fitnessen, lopen en zwemmen. Reizen, culinair genieten en op stap gaan met vrienden staat bij Thibaut ook hoog op het verlanglijstje. “Ik was al jaren sterk geïnteresseerd in de N-VA en de politiek, maar durfde nooit zelf de stap zetten. Tot ik een tijd geleden gevraagd werd om deel te nemen aan de gemeenteraadsverkiezingen in oktober. Ik neem die handschoen vol goesting en gedrevenheid op en wil graag meehelpen om Izegem een commerciële, leuke, bruisende en veilige stad te maken voor iedereen.” Vader Jean-Pierre stond in 2012 nog op de lokale kieslijst voor N-VA.

Derde bekende nieuwkomer is Kevin Deleu (38). Hij is actief als Key Accountmanager bij Global Suppliers en zaakvoerder van Café Leute’s op de Grote Markt. Samen met zijn vrouw Sanne en hun twee zoontjes Owen en Jack wonen ze in de Hildersstraat in Kachtem. Kevin is een fervent minivoetballer, organiseert graag evenementen en was vroeger een graag geziene DJ bij Audiovibes en leider van Chiro Kachtem. “Ik ben al lang sympathisant van de N-VA. Nu wil ik ook zelf mijn steentje bijdragen en ga ik met plezier de uitdaging in oktober aan. Deelname aan de politiek zie ik als een effectieve manier om een positieve impact te hebben en het algemeen welzijn in onze stad te bevorderen.”

The post N-VA Izegem stelt drie nieuwe kandidaten voor gemeenteraadsverkiezingen voor is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Scouts Groeninge uit Kortrijk bestolen tijdens buitenlands kamp: “Inzamelactie gestart om leden hun nodige gerief terug te bezorgen”

Het buitenlandse kamp van de scoutsgroep Groeninge uit Kortrijk begint met een domper. Richting de bestemming Bosnië en Herzegovina werd er ingebroken in hun camionette, waarin de rugzakken, kookgerief en tenten lagen. Heel wat van het duurdere materiaal werd bestolen. Daarom zet de groep nu een crowdfunding op poten. “Zo hopen we dat we het nodige gerief terug kunnen bezorgen

Lees meer »

? “En neen, Pogacar weet van geen ophouden”

Het doek valt over de Alpen. Tadej Pogacar heeft de puntjes op de ‘i’ gezet en zal morgen in Nice zijn derde eindzege in de Tour op zak steken. Jonas Vingegaard en Remco Evenepoel verdelen de overige twee podiumplaatsen nadat ze elkaar nog het vuur aan de schenen legden. “De gooi naar plek twee van Remco getuigde wel van lef”,

Lees meer »

Delfine Persoon bokst uiteindelijk op 27 september in Amerika tegen Alycia Baumgardner

Delfine Persoon uit Gits krijgt nu toch haar wereldtitelkamp tegen de Amerikaanse Alycia Baumgardner. Die zal plaatsgrijpen in het Amerikaanse Fayetteville (North Carolina) op 26 september. Of het enkel om de WBC-titel bij de supervedergewichten gaat of om de wereldtitels bij 5 binden, is nog niet duidelijk.
The post Delfine Persoon bokst uiteindelijk op 27 september in Amerika tegen

Lees meer »

Koks Raf en Imke reizen al zes jaar mee met ‘Vive le vélo’: “Op de top van Alpe d’huez moet je je menu aanpassen”

Het geheime ingrediënt van twintig successeizoenen ‘Vive le vélo’? Dat is de catering. Kok Raf Verstraete (40) en partner Imke Van den Bruel (33) reizen al zes jaar mee in het spoor van de tourtalkshow. Het duo, voor wie geen tv-set geheim is, vertelt over de lievelingskost van Karl Vannieuwkerke, het jaarlijkse feest op 21 juli en hun manier van

Lees meer »

Jan Bistiaux verloor 10 jaar geleden schoonzus Liliane bij ramp met vlucht MH17: “Kunnen plaats crash nooit bezoeken”

Nederland herdenkt de tragische ramp met vlucht MH17, vandaag exact 10 jaar geleden. Jan Bistiaux, die zijn schoonzus verloor bij de ramp, getuigt over de impact van het gebeuren op zijn leven. "De oorlog in Oekraïne herinnert ons er dagelijks aan. Ik erger me mateloos aan de machteloosheid die ik bij zulke gebeurtenissen voel. Dat we – gezien de oorlog

Lees meer »

Line (47) mag nationale defilé bijwonen dankzij haar inzet voor langdurig zieke kinderen: “Ik zie mezelf niet als held, maar ben wel vereerd”

Al 15 jaar kruipt Line Van Wassenhove uit Blankenberge in de huid van clown Loesje om langdurig zieke kinderen een glimlach op het gezicht te bezorgen tijdens huisbezoekjes. Daarnaast kunnen de kinderen ook videobellen met haar en voor hun klasgenoten is er een theatervoorstelling. Sinds kort trekt ze ook rond als Dokter Knuffel. Ze werd nu voorgedragen in het kader

Lees meer »