Motorrijders proberen vrouw te beroven, maar dat blijkt een undercover agente te zijn

Twee dieven hebben zich serieus mispakt toen ze woensdag een vrouw wilden beroven in Quilmes, Buenos Aires. Het duo reed op de motor langs het slachtoffer terwijl één van hen afstapte om achter haar aan te lopen. Maar de vrouw, een agente in burger, liet zich niet doen en trok meteen haar dienstwapen waarmee ze drie keer schoot. De aanvallers konden wegkomen, maar werden later gearresteerd toen ze naar het ziekenhuis gingen om te worden gecontroleerd op schotwonden.

 

Meer krantenkoppen in België

“We hadden zes keepers”: Oranje staat in halve finale na vijf dolle minuten tegen Turkije, en dan gaat zelfs Koeman even volledig los

Nederland mag blijven dromen van de hoofdprijs op het EK voetbal. Oranje had in z’n kwartfinale een vette kluif aan Turkije, maar trok dankzij vijf dolle minuten toch de felbevochten zege over de streep.” We krijgen wel eens het verwijt dat we geen groot hart hebben. Maar dat hadden we in deze wedstrijd wel”, zegt Oranje-bondscoach Koeman. In de halve

Lees meer »

LIVE SPANJE-FRANKRIJK. Frans bondscoach Deschamps legt de druk bij Spanje: “Zij zitten het best in het toernooi”

La Roja versus Les Bleus. In München strijden Spanje en Frankrijk dinsdagavond om het eerste finaleticket op het EK voetbal. De Spanjaarden verschijnen wel gehavend aan de start: ze missen Pedri met een knieblessure en verdedigers Carvajal en Le Normand zijn geschorst. Frankrijk treedt wel op volle sterkte aan. Wie plaatst zich voor de eindstrijd in Berlijn?

Lees meer »

Luchthaven van Charleroi terug open na ontruiming: “Geplande vluchten zullen worden uitgevoerd”

De luchthaven van Charleroi is vanavond tijdelijk gedeeltelijk ontruimd, maar is terug opengesteld. Dat weet Carl Theunis van VTM NIEUWS. Er was een verdacht pakket gevonden. “Het ging om een zware koffer die volgestouwd was met werkgerief voor elektriciteitswerken”, laat An Berger van de federale politie weten aan onze radionieuwsredactie. “Alle geplande vluchten zullen worden uitgevoerd”, bevestigt de luchthaven.

Lees meer »

“Proefaflevering ‘Het eiland’ werd met de grond gelijkgemaakt”: acteur Tom Van Dyck is cultureel erfgoed als Alain Vandam

“We waren een bende speelvogels. Als je die samenzette, onder de anarchistische maar briljante leiding van Jan Eelen, kreeg je blijkbaar toch iets speciaals.” Zo blikt Tom Van Dyck (52) in ‘Primo’ terug op het legendarische programma ‘Het eiland’. De verjaardagsspecial met daarin een reünie van Alain Vandam, Michel Drets en Frankie Loosveld is vanaf donderdag te bekijken op Streamz.

Lees meer »

Congress kwam, zag en overwon weer op Ieperfest

Twaalf jaar na hun laatste show bestormden de mannen van de legendarische Ieperse hardcoreband Congress zondag nog eens het podium van een hopeloos uitverkocht Ieperfest, het festival waar het voor hen dertig jaar geleden allemaal begon. “Dat opende de deuren naar internationaal succes”, zegt gitarist Joost Noyelle.
The post Congress kwam, zag en overwon weer op Ieperfest appeared first

Lees meer »

Rampage Open Air alias het Tomorrowland van ‘Drum & Bass’ in Lommel, waar ook West-Vlamingen thuis zijn

Het driedaagse Drum & Bass festival in Lommel hoopte op 60.000 bezoekers uit meer dan 70 landen. Dat vertelde medeorganisator Hans Machiels alias Dj Murdock die zelf geprogrammeerd stond op zondagavond in de Dome om het beste van zichzelf te geven.
The post Rampage Open Air alias het Tomorrowland van ‘Drum & Bass’ in Lommel, waar ook West-Vlamingen thuis

Lees meer »

Veel webshops gebruiken sluwe trucs om je meer te doen kopen: voor deze technieken moet je opletten

Extra producten die zonder te vragen in je winkelwagentje belanden. Speciale aanbiedingen die elk moment kunnen aflopen (maar de dag erop weer doodleuk online staan). Een ‘gratis bezorging’-optie die, als puntje bij paaltje komt, een verborgen abonnement blijkt. Volgens recent onderzoek maakt driekwart van de 642 gecontroleerde websites gebruik van dergelijke trucs.

Lees meer »

Proces tegen Sven Pichal uitgesteld tot na de zomer

“Of jij stapt ermee naar de politie of ik doe het.” Dat ultimatum bracht destijds de bal aan het rollen. En het bracht véél aan het licht, zo ook de duistere kant van radiomaker Sven Pichal en zijn vrienden. De zaak kreeg al veel media-aandacht, maar deze ochtend is ook bepaald dat de zaak – over het bezit en de

Lees meer »

De must-reads van het weekend

01:34 Hoe lang houdt Joe Biden nog vol? Na een week waarin de kritiek op de soms verwarde Amerikaanse president maar niet ging liggen, stellen we de vraag in zijn thuisbasis Wilmington (Delaware).

Lees meer »