Moet nieuwe hoofdredacteur ‘The Washington Post’ door schandaal de handdoek in de ring gooien nog voor hij begint?

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

Stad Mechelen opent terraszone aan Zandpoortvest: “Zo kunnen de vernieuwde Vesten er helemaal gaan uitzien”

In Mechelen is de terraszone aan de Zandpoortvest officieel geopend. Enkele parkeerplaatsen maakten plaats voor picknicktafels, banken en groen. Het is een tijdelijke inrichting in afwachting van de heraanleg van de volledige Vesten, "maar hier kunnen we al eens materiaal testen en mogelijk blijft dit deel dus ook bestaan", zegt Patrick Princen (Groen), schepen voor Openbare Werken.

Lees meer »

Laatste handcarwash van Genk al voor de 3e keer gesloten: “Dit is een carwash die telkens naast de pot pist”

De handcarwash op de Maaseikerbaan in Genk heeft geen verlenging van zijn vergunning gekregen. Die tijdelijke vergunning werd in oktober gegeven door het stadsbestuur, nadat de zaak eerder al twee keer de deuren moest sluiten wegens verschillende inbreuken. De tijdelijke vergunning is niet verlengd omdat er bij twee controles in januari en maart opnieuw fraude is vastgesteld.

Lees meer »

Buurman (40) aangehouden voor poging tot doodslag na schietincident in Kortemark

De 40-jarige man uit Kortemark die zondagnacht betrokken was bij een uit de hand gelopen burenruzie waarbij een schot werd gelost, werd maandag aangehouden door de onderzoeksrechter. De man wordt verdacht van poging tot doodslag, opzettelijke slagen met arbeidsongeschiktheid tot gevolg en verboden wapenbezit. Hij haalde een jachtgeweer boven en schoot ermee op een bestelwagen.
The post Buurman (40)

Lees meer »

Wim Vanlessen werkte mee aan nieuwe videoclip Katy Perry: “Ze vroeg me om tijdens de shoot in de buurt te blijven”

Hij was jarenlang dé sterdanser van Ballet Vlaanderen, maar ook nadat hij daar z’n carrière beëindigde, blijft Wim Vanlessen (49) een begrip in de danswereld. Zo bedacht hij mee de choreografie van ‘Woman’s World’, de comebacksingle van popster Katy Perry (39). In dit gesprek vertelt Wim hoe die opdracht op z’n pad kwam, hoe streng het eraan toeging op de

Lees meer »

Prominente politica doodgeschoten in West-Oekraïne

In het westen van Oekraïne is het gewezen rechts-nationalistische parlementslid Iryna Farion doodgeschoten. Farion is vooral bekend van haar anti-Russische uitspraken. De 60-jarige vrouw overleed in Lviv in het ziekenhuis aan haar verwondingen, nadat ze een kogel in het hoofd had gekregen.

Lees meer »

LIVE WORLD MATCHPLAY (VTM 2). Dimitri Van den Bergh aan zet: wint hij op ‘zijn’ toernooi van Duitser Schindler?

In Blackpool ging gisteren de World Matchplay van start, één van de grootste dartstoernooien van het jaar. Onder andere Gerwyn Price en wereldkampioen Luke Humphries namen gisteren hun eerste horde zonder problemen. Vandaag is het aan de enige Belg op dit toernooi: Dimitri Van den Bergh. De World Matchplay-winnaar van 2020 opent zijn jacht op een nieuwe titel tegen de

Lees meer »

Pijnlijke wending in ‘B&B zoekt lief’: Ingrid en Vicky stappen op bij Jelmont en worden opgevangen in ander verblijf

Een pijnlijk moment in ‘B&B zoekt lief’. Nadat B&B-uitbater Jelmont (62) in Portugal al dagenlang voor frustraties zorgt bij vrijgezellen Ingrid (61) en Vicky (60), is voor hen de maat vol. Na alle aanvaringen nemen de twee het drastische besluit om hun koffers te pakken en op te stappen. Ingrid en Vicky worden opgevangen in een ander verblijf, waar het

Lees meer »

Europees parket opent onderzoek naar Vlaams Belang-politicus Tom Vandendriessche voor vermeend misbruik van middelen

De federale politie voert een onderzoek naar mogelijk misbruik van Europese middelen door Europarlementslid Tom Vandendriessche (Vlaams Belang). Dat bevestigt het Europees openbaar ministerie aan Apache en Humo. Het opsporingsonderzoek naar de partij-ideoloog van Vlaams Belang gebeurt onder leiding van een Europese gedelegeerde procureur in Brussel.

Lees meer »