Miljoenste bezoeker(s) van Het Steen in Antwerpen is jong Duits koppel: “We zijn blij verrast, we wilden dit ‘kasteeltje’ graag bezoeken”

In Het Steen in Antwerpen is de miljoenste bezoeker, sinds de renovatie van de oude burcht, gehuldigd. Het Steen opende in 2021 opnieuw de deuren na een uitbreiding en renovatiewerken. Het oudste gebouw van Antwerpen is nu een toeristisch bezoekerscentrum. 

Meer krantenkoppen in België

“Zelfs nadat hij de dood recht in de ogen heeft gekeken, is Trump geen ander mens worden”

Dit wordt een belangrijk weekend voor de Amerikaanse presidentsverkiezingen. Alweer. Niet met zo’n dramatische plotwending als het vorige, maar toch al even historisch. Mogelijk zal Joe Biden tot inkeer komen en zich terugtrekken als presidentskandidaat. De druk is op allerlei manieren opgevoerd. De laatste dagen sprak ook de invloedrijke Nancy Pelosi – de ex-voorzitter van het Huis van Afgevaardigden –

Lees meer »

‘#LikeMe’-gezicht Francisco Schuster blikt terug op documentaire: “Een vervolg op televisie? Dat ben ik niet van plan”

Hij is een van de artiesten die mee het startschot mag geven van deze jaargang van ‘Tien Om Te Zien’, en dat terwijl Francisco Schuster (22) amper een jaar muziek maakt. Het voormalige ‘#LikeMe’-gezicht brengt in Westende z’n nieuwe single ‘Fake News’, en blikt ook terug op z’n docureeks van enkele maanden geleden. “Dat heeft nog dagelijks een impact.”

Lees meer »

Waarom is seks met een wildvreemde man op een snelwegparking zo aantrekkelijk? “Het is geheimzinnig en kost niets”

De 71-jarige Willy Van Tongerloo werd vorige maand gedood op de carpoolparking van de E34 in Oelegem. Het is een plaats waar mannen naartoe trekken om seks te hebben met andere, wildvreemde mannen. Maar waarom doen ze dat? Waarom kiezen ze niet voor de beslotenheid en relatieve veiligheid van een hotelkamer? “Er is meer dan één verklaring voor het fenomeen”,

Lees meer »

#iedereenwestvlaming

Ze hebben véél te vertellen als ze op kamp zijn. Maar de tijd is er niet altijd voor een uitgebreid verslag.
The post #iedereenwestvlaming appeared first on KW.be.

Lees meer »