LIVEBLOG SCHOTLAND-ZWITSERLAND (21u). Schotse massa verovert na München ook Keulen

Schotland heeft wat recht te zetten na de zware nederlaag tegen Duitsland. Zwitserland staat er dan weer goed voor dankzij z’n overwinning tegen Hongarije. Wie zet er een stap in de goede richting? Volg de wedstrijd op de voet in onderstaande liveblog. 

Meer krantenkoppen in België

Frans Decin en Roos Deruyttere uit Ledegem zijn een gouden paar

Frans Decin en Roos Deruyttere uit de Smissestraat in Sint-Eloois-Winkel werden op zondag 30 juni ontvangen op het gemeentehuis in Ledegem. Het koppel stapte op 3 mei 1974 in het huwelijksbootje en is inmiddels vijftig jaar getrouwd.
The post Frans Decin en Roos Deruyttere uit Ledegem zijn een gouden paar appeared first on KW.be.

Lees meer »

In deze Brugse horecazaak wordt je gezicht, huisdier of favoriete voetballer óp je koffie gegoten: “Een leuke meerwaarde”

Je onderscheiden van de rest? Daarvoor moet je, zeker wat betreft een zoveelste koffiezaak, origineel uit de hoek komen, weet Fatih Gunes (45). De zaakvoerder van horecazaak ‘Paradise’ in Brugge doet daarvoor beroep op een bijzondere techniek. Want wie bepaalde koffies bestelt, krijgt daar zijn eigen gezicht bij. En dat óp de koffie geprint. Ook je huisdier, favoriete voetballer of

Lees meer »

KIJK – Na Gloria verlaat ook Guido het beroemde zeearendnest, buurt knutselt kuiken in elkaar: “We eren wijlen cafébazin Madeleine”

Na Gloria heeft nu ook Guido het beroemde zeearendnest van De Blankaart verlaten, net voor de babyborrel van zondag. De buurt zorgt ervoor dat meter Maaike Cafmeyer en peter Wim Willaert kunnen toosten bij Madeleine. “Dit geknutseld kuiken is een eerbetoon aan onze overleden cafébazin.”
The post KIJK – Na Gloria verlaat ook Guido het beroemde zeearendnest, buurt knutselt

Lees meer »

Redders aan zee gaan digitaal met nieuwe software: “Zo herenigen we kinderen nog sneller met ouders”

IKWV, de Intercommunale Kustreddingsdienst West-Vlaanderen, gaat mee met de (ge)tijd(en). Om haar dagelijkse werking te moderniseren ging de reddersvereniging in zee met Belgisch softwarespecialist PeopleWare om een oplossing te ontwikkelen specifiek op basis van haar noden en vereisten. Die moet de IKWV toelaten om verloren gelopen kinderen sneller te herenigen met hun ouders, interventies vlotter op te volgen en de

Lees meer »

Code geel voor onweer: zal het vandaag opnieuw even fel tekeergaan als dinsdag? “Ook na weekend kans op donder en bliksem”

Een wisselvallig weerbeeld domineert momenteel onze zomer. Af en toe breekt het mooie zomerweer erdoor met wat zon en warmte, maar al snel volgt er dan gedonder en gebliksem. Zo zorgde zwaar onweer dinsdag voor heel wat overlast met wind- en waterschade. Vandaag trekt er opnieuw onweer over ons land heen. En ook volgende week lijkt het prijs te zijn.

Lees meer »

“De begrafenissfeer waarin de provincies al jaren verkeren, is voor niemand goed”

Als het regent in Wallonië, druppelt het dan straks in Vlaanderen? Nu de nieuwe Waalse regering verregaande plannen heeft voor de afschaffing van de provincies, zijn we benieuwd wat de toekomstige Vlaamse regering daar binnenkort over zal beslissen. Een zaak is zeker: de begrafenissfeer waarin de provinciebesturen nu al jaren verkeren, is voor niemand goed. Maar de provincies met één

Lees meer »