LIVEBLOG KROATIË-ALBANIË. Twee goals in drie minuten! Penibele situatie helemaal omgedraaid voor Kroaten

Kroatië heeft de penibele situatie omgedraaid. Het kwam tegen Albanië snel 0-1 achter, maar op drie minuten tijd scoorde Kramaric en maakte Albanië een owngoal. Trekt Kroatië de zege over de streep? Volg de wedstrijd in onderstaande liveblog. 

Meer krantenkoppen in België

LIVE WORLD MATCHPLAY. Humphries leidt met drie legs in slordige finale tegen Van Gerwen

De World Matchplay kent vanavond zijn ontknoping. Bij de mannen mogen toppers Michael van Gerwen en Luke Humphries strijden om de felbegeerde titel. De Nederlander kreeg in de halve finale Michael Smith klein, de Engelse wereldkampioen won van zijn landgenoot James Wade. Bij de vrouwen heeft Beau Greaves de titel gegrepen na een dominante prestatie tegen Fallon Sherrock. De wedstrijden

Lees meer »

Gino uit Hooglede kroont zich als beste sorteerder tot ‘MirOlympisch kampioen’

Volgende week starten de Olympische Spelen in Parijs. Maar woensdagavond werd er in Roeselare al een andere titel uitgereikt. Gino Bonte uit Hooglede kroonde zich in het auditorium van Mirom tot ‘MirOlympisch’ kampioen. Elke Vercaigne uit Zonnebeke pakt zilver, het brons is voor Frederik Vanderhaeghe uit Kortemark.
The post Gino uit Hooglede kroont zich als beste sorteerder tot ‘MirOlympisch

Lees meer »