LIVEBLOG KROATIË-ALBANIË. Erg povere Kroaten staan zowaar achter halfweg, Albanië veruit de gevaarlijkste

Kroatië moet vol aan de bak op het EK voetbal. Aan de rust staan ze tegen Albanië – dat alweer vroeg scoorde – 0-1 achter. Wat kunnen Modric en co. na rust? Volg de wedstrijd in onderstaande liveblog. 

Meer krantenkoppen in België

Wat staat er te gebeuren als Joe Biden toch nog uit de verkiezingsrace stapt?

De kans dat de huidige president Biden uit de verkiezingsrace zal stappen wordt met de tijd groter. Verschillende Democratische zwaargewichten hebben zowel openbaar als privé al laten uitschijnen dat het tijd is voor de 81-jarige om er de brui aan te geven. De positieve coronatest lijkt daarbij een ‘elegante uitweg’. Maar wat gebeurt er als Biden effectief zijn kandidatuur loslaat?

Lees meer »

IN BEELD – Muzikaal feest ‘Tien-om-te-Zien’ aan de Rotonde in Westende mét regen, zon én een vliegtuigbom!

De eerste opnames van ‘Tien-om-te-Zien’ zitten erop én ’t is gelukt. Inderdaad, sommigen van het publiek zullen het nooit hebben geweten, maar omstreeks 16 uur werd er op een boogscheut van de opnamelocatie – dichtbij een kerk – een vliegtuigbom aangetroffen in Westende.
The post IN BEELD – Muzikaal feest ‘Tien-om-te-Zien’ aan de Rotonde in Westende mét regen, zon

Lees meer »

LIVE GENTSE FEESTEN. Kindjes gaan uit de bol op kinderrave op Vlasmarkt en De KetnetBand brengt covers op Korenmarkt

Het is weeral dag drie van de Gentse Feesten! Momenteel palmen kinderen de Vlasmarkt in voor een heuse rave en De KetnetBand brengt covers van populaire kinderartiesten op de Korenmarkt. Straks staat er onder meer een misviering in het Gents in de Sint-Jacobskerk op het programma en om 23 uur treedt Urbanus op op het Sint-Baafsplein. Het belooft een warme,

Lees meer »