LIVE. Sammy Mahdi (CD&V): “Unieke opportuniteit” om zonder PS te regeren

De kaarten zijn geschud, de kiezer – u – heeft gesproken. De grote vraag is hoe het nu verder moet. Volg alle updates over de formatiegesprekken en ander verkiezingsnieuws via onze liveblog. 

Meer krantenkoppen in België

“Alleen medisch probleem zal me uit presidentsrace houden”: betekent positieve coronatest einde kandidatuur Joe Biden?

De Amerikaanse president Joe Biden (81) is besmet met het coronavirus. Dat maakte hij bekend enkele uren na een interview waarin hij zei enkel door een “medische aandoening” zijn deelname aan de race naar het Witte Huis eventueel zou herbekijken. Is dit de bocht van Biden waar ook almaar meer Democraten om roepen? Amerika-kenner David Criekemans analyseert de situatie: “Dit

Lees meer »

Vrijgezellen stappen op in ‘B&B zoekt lief’: “Nadat hij uitvloog tegen een wijnverkoper wist ik: ik wil geen moment langer blijven”

Geen eten, geen aandacht, niet hygiënisch en vooral: een “grove boer” als gastheer. Vicky Libert (60) en Ingrid Van Berghen (61) vertrokken gedesillusioneerd en gedegouteerd bij uitbater Jelmont in ‘B&B zoekt lief’. Een pijnlijke vakantie waarvan ze nog steeds bekomen, want achter de schermen was het nog erger dan ervoor. “De crew zat zo met ons in dat we samen

Lees meer »

“Zeker 80 gewonden” na Israëlische luchtaanval op havenstad in Jemen, ook munitiedepots in Libanon getroffen

Het Israëlische leger heeft een luchtaanval uitgevoerd op doelwitten van de Houthirebellen in de havenstad Hodeida, in Jemen. Daarbij zijn volgens de Houthi’s zeker 80 gewonden gevallen. De aanval is een duidelijke reactie op de droneaanval op Tel Aviv van gisteren, zegt de Israëlische minister van Defensie Yoav Gallant. Ook 3 munitiedepots van Hezbollah in het zuiden van Libanon zouden

Lees meer »

LIVE VERKIEZINGEN VS. Biden test positief op Covid-19 en annuleert toespraak in Las Vegas – Opnieuw roept invloedrijke Democraat Biden op om zich terug te trekken

Op 5 november trekken de Amerikanen voor de zestigste keer naar de stembus voor de presidentsverkiezing. Houdt huidige president Joe Biden de strijd vol tot november en gooien de rechtszaken nog roet in het eten voor Donald Trump? Volg de aanloop naar deze verkiezingen met wereldwijde impact in onze liveblog.

Lees meer »

LIVE. “Telefoon van schutter onderzocht, geen nieuwe informatie”, Trump verschijnt met verband rond oor

Donald Trump heeft zaterdagavond een moordaanslag overleefd. De dader werd meteen gedood en lijkt alleen te hebben gehandeld. Er is een onderzoek gestart naar zijn motief. Inmiddels is Trump in Wisconsin tijdens een vierdaags partijcongres officieel aangesteld als Republikeins presidentskandidaat. De uiterst rechtse senator J.D. Vance wordt zijn running mate. Volg hier alle ontwikkelingen rondom het schietincident.

Lees meer »

Dorps-minigolf en speeldorp tijdens Egemse kermis

Tijdens het eerste weekend van augustus is Egem weer in de ban van de Sint-Germanuskermis. Nieuw op de kermisaffiche zijn de Dorps-minigolf en het speeldorp.
The post Dorps-minigolf en speeldorp tijdens Egemse kermis appeared first on KW.be.

Lees meer »