LIVE. België dreigt straks op het Europese strafbankje te belanden vanwege de bloedrode begroting

De kaarten zijn geschud, de kiezer – u – heeft gesproken. De grote vraag is hoe het nu verder moet. Volg alle updates over de formatiegesprekken en ander verkiezingsnieuws via onze liveblog. 

Meer krantenkoppen in België

Kinderboerderij De Lenspolder neemt deel aan de nieuwe Kustsafari

Zes bezoekerscentra aan de kust slaan de handen in elkaar voor een nieuwe editie van de Kustsafari. Een kustranger neemt deelnemers, te voet of met de fiets, mee langs verborgen natuurparels op zoek naar opmerkelijke dieren, planten en bunkers. De Kustsafari is een initiatief van provincie West-Vlaanderen in samenwerking met Westtoer en de deelnemende bezoekerscentra.
The post Kinderboerderij De

Lees meer »

32 jaar na ‘Basic Instinct’: Sharon Stone (66) doet iconische pose nog eens over

“Je ziet er fantastisch uit.” Sharon Stone (66) krijgt op Instagram heel wat complimenten over een nieuwe foto. Maar liefst 32 jaar na de film ‘Basic Instinct’ heeft de Amerikaanse actrice haar iconische pose nog eens aangenomen. Iets waar de miljoenen fans van de Hollywoodster alvast blij om zijn. “Sorry voor mijn late reactie, maar mijn telefoon was even oververhit.”

Lees meer »

Kok (28) uit Antwerpen opgepakt in Frankrijk na wilde achtervolging op scooter: man verwondt vijf agenten en blijkt zwaarbewapend

Een 28-jarige kok uit Antwerpen is afgelopen weekend in de boeien geslagen na een wilde achtervolging in het Franse Chasseneuil-du-Poitou, vlakbij het pretpark Futuroscope. Vijf agenten raakten daarbij gewond. De man bleek zwaarbewapend te zijn. Hij had vijf geweren, munitie, een geluidsdemper, een vizier, messen, een kap en handboeien bij zich.

Lees meer »

“We hebben haar nog proberen helpen”: voormalig ambulancier Brandon treft vrouw (77) onder auto aan na ongeval

In de Stroombanklaan in Oostende is een oudere dame donderdagochtend rond 10.45 uur overleden nadat ze onder een wagen terechtkwam. Dat gebeurde toen de automobiliste achterwaarts een oprit wilde verlaten. Brandon Janssens, die in de buurt werkt, zag wat er gebeurd was en schoot meteen te hulp. “Ik zag dat de vrouw nog ademde, maar met grote moeite”, doet hij

Lees meer »

Dan toch geen Nederland op EK-finale: Engeland wint halve finale met 1-2 

Engeland heeft Nederland met 1-2 verslagen en plaatst zich zo voor de finale van het EK voetbal. Ollie Watkins kon voor Engeland in de laatste minuut de beslissende goal maken. Op zondag zal de EK-finale dus uitgevochten worden tussen Engeland en Spanje, dat gisteren Frankrijk heeft verslagen met 2-1. Lees er alles over bij onze collega’s van Sporza.

Lees meer »

Code geel voor onweer: “Mogelijk wordt nog opgeschaald naar code oranje”

Dinsdagavond trekt een actieve onweerszone van west naar oost over ons land. Dit kan gepaard gaan met veel neerslag op korte tijd, hagel en sterke windstoten. Het KMI heeft code geel afgekondigd vanaf 18 uur. De waarschuwing geldt voor het hele land, uitgezonderd de provincies West-Vlaanderen en Luxemburg. “Volgens de laatste weerkaarten moeten we écht gaan opletten”, waarschuwt HBVL-weerman Ruben

Lees meer »