Koers techbedrijf Choice al ruim een jaar bevroren

10:27 Op Euronext is al ruim een jaar geen handel mogelijk in het aandeel van het Leuvense techbedrijf Choice van de bekende ondernemer Bart Van Coppenolle. De beurs kan niet ingrijpen. 

Meer krantenkoppen in België

Club Brugge Foundation en Amp Football Belgium organiseren Junior Camp

Tot en met zondag 21 juli organiseren Amp Football Belgium en Club Brugge Foundation op de voetbalvelden in Sport Vlaanderen in Blankenberge het EAFF Junior Camp voor amputatievoetbal. Zo’n 120 deelnemers met 13 verschillende nationaliteiten zijn er te gast.
The post Club Brugge Foundation en Amp Football Belgium organiseren Junior Camp appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Ooit willen we Pogacar tot in Roeselare krijgen”: Natourcriterium gaat voor mooi deelnemersveld

Dinsdag vindt in Roeselare de 14de editie van het Dovy Natourcriterium plaats. De organisatoren zullen er opnieuw in slagen om een bijzonder mooi deelnemersveld aan de start te brengen. De Eritreeër Biniam Girmay wordt sowieso een van de grote blikvangers.
The post “Ooit willen we Pogacar tot in Roeselare krijgen”: Natourcriterium gaat voor mooi deelnemersveld appeared first on KW.be.

Lees meer »

Bedrijf van Marc Coucke sleept stad Oostende en bewindvoerder KVO voor de rechter na dispuut over tribune

In een dispuut rond het stadion van KV Oostende heeft het bedrijf van Marc Coucke de stad Oostende en de curator van KVO in kortgeding gedagvaard. Dat meldt Focus-WTV en wordt bevestigd door burgemeester Bart Tommelein (Open VLD). Coucke wil een plaatsbeschrijving laten uitvoeren, maar na het faillissement van de club werd de erfpacht opgezegd door stad Oostende.
The

Lees meer »

Aantal vliegtuigreizigers verdubbelt komende twintig jaar

De luchtvaartmaatschappijen verwachten dat ze binnen twintig jaar 8,6 miljard passagiers zullen vervoeren op jaarbasis, dubbel zoveel als in 2023. Dat heeft hun koepelorganisatie, IATA, donderdag aangekondigd in de aanloop naar het luchtvaartsalon van Farnborough, in Engeland.

Lees meer »